Και ξαφνικά.... ΜΠΑΜ: Ο Σταύρος Τραγάνης υποψήφιος με τον συνδυασμό...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Και ξαφνικά.... ΜΠΑΜ: Ο Σταύρος Τραγάνης υποψήφιος με τον συνδυασμό...!!!
 Σταύρος Τραγάνης: «Αυτή τη φορά είναι η μεγάλη μας ευκαιρία»

(Μιά ανακοίνωση που... μοίρασε "εγκεφαλικά" σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα) !

Είναι η δήλωση υποψηφιότητας του Σταύρου Τραγάνη (του Βασιλείου) και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Πρόκειται μάλλον για συνωνυμία η συγγενή του... άλλου του Σταύρου Τραγάνη (του παλιού στελέχους του ΠαΣόκ) που μάλλον δείχνει να μην έχει τα κουράγια να ξανα-πολιτευτεί.



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ένα ακόμη πρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας, ο Σταύρος Τραγάνης, κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

«Αυτή τη φορά είναι η μεγάλη μας ευκαιρία» λέει «η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας, για τους δημότες του Δήμου Μετεώρων, για την πόλη, για τα χωριά μας. Έρχομαι λοιπόν κι εγώ να δουλέψω με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και όλα τα μέλη της παράταξής μας για το κοινό καλό, για να αποκτήσει ο Δήμος Μετεώρων προοπτική για το μέλλον».

Σταύρος Τραγάνης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Βιογραφικό

Ο Σταύρος Τραγάνης του Βασιλείου, είναι πατέρας 2 παιδιών. Είναι  γεννημένος το 1965 και κατάγεται από το Μαλακάσι Καλαμπάκας.

Με την ολοκλήρωση της  υποχρεωτικής του εκπαίδευσής στο Γυμνάσιο Παναγίας, ξεκινάει η εργασιακή του πορεία.  
Από νεαρή ηλικία εργάζεται ως τεχνίτης οικοδόμος τόσο στον τόπο καταγωγής του, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Τρικάλων. Τα τελευταία 10 χρόνια απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον κλάδο της εστίασης, σε τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας.

Η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μονόδρομος για εκείνον καθώς πιστεύει ότι δίπλα στον επικεφαλής  του Συνδυασμού «Δύναμης Ευθύνης» Λευτέρη Αβραμόπουλο, μπορούμε να μιλάμε για την χάραξη  μιας νέας πορείας όσον αφορά  το μέλλον του τόπου μας!

 

 

Επιστροφή