Εντυπωσίασε η συναυλία – αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό που έγινε στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εντυπωσίασε η συναυλία – αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό που έγινε στα Τρίκαλα

Aπό το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων με την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής

Εντυπωσίασε το τρικαλινό για μια ακόμα φορά η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων με μαέστρο τον Ανδρέα Τσέγα στη συναυλία – αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό που έδωσε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2009, στο Υπαίθριο Δημοτικό θέατρο Τρικάλων.

Παραυρέθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος και η Αντιπρόεδρος του ΠΟΔΤ κ. Πόπη Ντιροκάλτση η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.


Η επιλογή του αφιερώματος δεν έγινε τυχαία από την Ορχήστρα, αφού η μουσική του Γιάννη Σπανού - ενός από τους πρωτεργάτες των μπουάτ και του Νέου Κύματος στην Ελλάδα - είναι μια μουσική που δένει τόσο με την αύρα του καλοκαιριού, τότε που οι αισθήσεις γίνονται πιο ευαίσθητες στον ρομαντισμό και την ζέστη της αλήθειας, τότε που είναι ευκολότερο να ονειρευτείς… τραγουδώντας κάτω από τα αστέρια, όπως τραγουδούσαν οι καλλιτέχνες της εποχής, μέσα στους ζεστούς και αληθινούς χώρους των μπουάτ.

Έπαιξαν οι μουσικοί
Μπουζούκι : Λίνος Νίκος, Γιώργος Ρέτος, Φλάουτο : Χριστίνα Αλεξανδρή, Λιάνα Μήνια, Κλαρίνο: Βαγγέλης Κωτούλας, Βιολί : Βάσω Καραθανάση, Πρόδρομος Κούκος , Σπύρος Μπέκος, Πλήκτρα :Γιώργος Παππάς , Πιάνο : Ανδρέας Τσέγας , Ηλεκτρική κιθάρα : Γιώργος Αλεξανδρής, Κλασική κιθάρα : Σπύρος Τσιώλης , Κρουστά : Μιχάλης Ρέτος, Μπάσο : Κώστας Λάμπας , Ντραμς: Θωμάς Μαυρατζάς

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή