Άρεσαν τα "ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ" στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Άρεσαν τα

Κοντά στους νέους για μια ακόμα φορά βρέθηκε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων προσφέροντα μια ξεχωριστή συναυλία με τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ

Η συναυλία δόθηκε στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού των Τρικάλων.

Τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ , ο Αλέξανδρος Δημόπουλος , ο Φώτης Δεληνικόλας, ο Λευτέρης Γιαννόπουλος, ο Γιώργος Παπαδημητράκης ανέβηκαν στη σκηνή και ξεσήκωσαν το νεανικό κοινό με το πάθος και εκρηκτικό ταλέντο τους.

Οι νέοι τους απόλαυσαν και με το παραπάνω και το πρόγραμμα κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα σφραγίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία της διοργάνωσης.

Παραυρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, και η Πρόεδρος του ΔΣ του ΠΟΔΤ κ. Νικολέτα Μπρουζούκη.
Τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ένα φρέσκο μουσικό γκρουπ εμφανίστηκε δυνατά στην ελληνική μουσική σκηνή. Κέρδισε ήδη το ενδιαφέρον του κοινού και της κριτικής επιτροπής στις Live εμφανίσεις στο Show του X Factor , κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένα clubs και υπόσχεται πολλά. .

Μέσα από την πραγματοποίηση τέτοιων μουσικών συναυλιών και ποικίλων άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Τρικκαίων απευθύνεται στους νέους προσφέροντας μια εναλλακτική ψυχαγωγία που παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και τα μουσικά ρεύματα, όπως επίσης νέους δρόμους και τρόπους πολιτιστικής επικοινωνίας και έκφρασης.

Ανάλογες μουσικές εκπλήξεις για την τρικαλινή νεολαία υπόσχεται να προσφέρει ο ΠΟΔΤ και στο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή