ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Τα κλεμμένα Χριστούγεννα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Τα κλεμμένα Χριστούγεννα

" Χριστούγεννα ήρθαν πάλι, χαρείτε μικροί μεγάλοι" Έτσι και το απόγευμα του Σαββάτου στις 18 Δεκεμβρίου, στην αυλή του ΚΔΑΠ "ΜΑΘΗΣΗ" πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χειροκρότημα και γέλιο, η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του Γκρίντς και του Μάξ στην πόλη του Χούβιλ.


Όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την ημέρα των Χριστουγέννων.

 Όμως, Ο Γκρίντς ένιωθε οργή και μοναξιά. Έφταιγαν τα γέλια και οι χαρές ή κάποιες μνήμες, ανέγγιχτες, κρυφές;  Έτσι, ο Γκριντς με την πολύτιμη βοήθεια του φίλο Μάξ κατέστρωσαν ένα πονηρό σχέδιο για να κλέψουν τα Χριστούγεννα.

Παγίδεψαν τον Αϊ Βασίλη και χρησιμοποίησαν τα κατεργάρικα καλικατζαράκια για να κλέψουν ότι λογής στολίδι υπήρχε στην πόλη. Στην επιστροφή όμως, ήταν άτυχοι! Η σκηνή λοιπόν,  γέμισε από καλόκαρδα ξωτικά που τους έσωσαν. Παράλληλα, οι πολίτες όντας σοκαρισμένοι  για το θέαμα που αντίκριζαν, κατάλαβαν ότι ο Γκρίντς και ο Μάξ  συνειδητοποίησαν πραγματικά το λάθος τους και δέχτηκαν την συγγνώμη τους.
 
Η παράσταση εστίασε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και αυτό διαγράφεται από τα εξής:  Ο Γκρίντς  εμφανίζεται πληγωμένος από την παιδική του ηλικία και γι αυτό δεν χαμογελά με ευτυχία. Όμως, με την βοήθεια των ξωτικών και του Μάξ νιώθει την καλοσύνη και η καρδιά του μεγαλώνει. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι ότι οι κάτοικοι της πόλης  συγχώρεσαν  τον Γκρίντς και τον Μάξ και όλοι έγιναν μια αγκαλιά.





Τα «ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ» αναγνωρίζουν την ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητα του κάθε παιδιού και σκοπός τους είναι να ξεδιπλώσουν την δημιουργικότητα, τον τρόπο σκέψης αλλά και την ΜΑΘΗΣΗ.

Υπεύθυνη παράστασης:  Ζουλιανίτη Στέλλα.
Υπεύθυνη χορωδίας: Λιάνα Μήνια.

Συντελεστές της παράστασης: Όλοι οι εκπαιδευτικοί του «ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ» και φυσικά τα παιδιά (συμμετείχαν 60 παιδιά).
                                                   
Καλή Πρωτοχρονιά!!!!

Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

 

 

Επιστροφή