Σε ένα υπέροχο κλίμα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων στο Κέντρο Memories Hall

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Σε ένα υπέροχο κλίμα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων στο Κέντρο Memories Hall

Σε ένα υπέροχο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων στο Κέντρο Memories Hall.Ο Σάββας Σιάτρας στο κλαρίνο και ο Νίκος με την κόρη του Λευκοθέα Φιλιππίδη, μάγεψαν τις Ηπειρώτισσες, Ηπειρώτες και φίλους που παρεβρέθησαν και τους ταξίδεψαν σε όλη την Ήπειρο, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Ο χορός και το κέφι αμείωτο, κράτησε μέχρι πρωινές ώρες.

 Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης η Εταιρεία Τσίπουρο Θεσσαλίας Καλαιτζή Μαλαματίνα των Αδελφών Κρομμύδα και η Εταιρεία ΝUPREMA Α.Β.Ε.Ε Αχιλλέας Μανούρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, , ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, o Βουλευτής Τρικάλων Αθανάσιος Λιούτας , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Έφη Λεβέντη, ο Συντονιστής Εθελοντών Βασίλης Αδάμος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικού Τομέα Βασίλης Κρανιάς, η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων Βέρα Ντάκου και η υποψήφια Βουλευτής Μαρίνα Κοντοτόλη.

 Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και την στήριξη στον Σύλλογο !
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

 

Επιστροφή