Μαθήματα τραγουδιού στα Τρίκαλα από τον Χρήστο Μοδέστου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μαθήματα τραγουδιού στα Τρίκαλα από τον Χρήστο Μοδέστου
Ο γνωστός τραγουδιστής και παιδαγωγός, Χρίστος Μοδέστου, προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα τραγουδιού που ανοίγουν νέους δρόμους στον μαγικό κόσμο της μουσικής.



Στα μαθήματα του, έρχεται σε επαφή με εξειδικευμένες τεχνικές τραγουδιού που αποκαλύπτουν την πλήρη δυναμική της φωνής σας. Θα εξελίξετε την ερμηνευτική σας ικανότητα και θα μάθετε πώς να συνδυάσετε το συναίσθημα με την τεχνική, δημιουργώντας ερμηνείες.

Επιπλέον, το τραγούδι είναι γνωστό για την επίδραση στην ψυχοσωματική ευεξία. Βοηθά στη μείωση του άγχους, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει την εκφραστικότητα.

Εάν θέλετε να έρθετε σε επαφή με τη μαγεία του τραγουδιού και να βελτιώσετε τις μουσικές σας ικανότητες, επικοινωνήστε στα:

6981574101





Βιογραφικό:


Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, του ΑΙΑ (Audio Institute of America), Master στη Βυζαντινή Μουσικολογία (ΕΚΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση, Διπλωματούχος Μονωδίας, Σύγχρονου τραγουδιού και Βυζαντινής Μουσικής. Συμμετείχε σε διακεκριμένες χορωδίες Δυτικής και Βυζαντινής Μουσικής.

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004 πραγματοποιώντας πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2013 δημιούργησε το μουσικό ντουέτο “Ίμερος” με την πιανίστα Μαρία Τύμπα, διοργανώνοντας αφιερώματα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές γράφοντας παράλληλα μουσική για θέατρο. Τον Απρίλιο του 2022 συστήνεται στο κοινό ερμηνεύοντας το τραγούδι «Έλα μαζί μου». Και ένα χρόνο μετά, κυκλοφορεί τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.

 

 

Επιστροφή