Παρουσίαση Βιβλίου «Ζωές απέναντι» της Άννας Γαλανού στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Παρουσίαση Βιβλίου «Ζωές απέναντι» της Άννας Γαλανού στη Βιβλιοθήκη

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας και η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με τη συγγραφέα Άννα Γαλανού, με αφορμή το νέο της βιβλίο «Ζωές απέναντι» την Παρασκευή 12/4/2024 στις 6 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη.

Σκοπός της συνάντησης, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου, είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, η οποία αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές έκφυλης βίας παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης μία στις τέσσερις Ευρωπαίες βιώνει ή θα βιώσει ενδοοικογενειακή βία κάποια στιγμή στη ζωή της, ενώ κάθε χρόνο 6% έως 10% των γυναικών υφίστανται ενδοοικογενειακή βία. Το μήνυμα που θέλει να περάσει η συγγραφέας μέσα από το βιβλίο είναι «μιλήστε!», μιλήστε πριν είναι αργά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Σωτηρία Σίμου, Αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας
Στέφανος Γκαραβέλας, μέλος της Ελληνικής Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης – ειδίκευση στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Μετά το τέλος της παρουσίασης, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας







 

 

Επιστροφή