Συγχαρητήρια του Δήμου Τρικκαίων σε μαθητές

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συγχαρητήρια του Δήμου Τρικκαίων σε μαθητές
Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κ. Βασιλική Κάκλα προς το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων για τη μεγάλη διάκριση στο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

    Δεχτείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το 1ο βραβείο που απέσπασε το σχολείο σας στο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας που διοργανώθηκε στην Ελλάδα το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, από την Γαλλική Πρεσβεία σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θεσσαλονίκης .
    Είναι μεγάλη τιμή για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και για το Δήμο μας η υψηλή αυτή διάκριση μεταξύ πολλών διαγωνιζομένων. Το σχολείο σας είναι για μια ακόμη φορά στην πρωτοπορία καινοτόμων και δημιουργικών δραστηριοτήτων.
    Παρακαλούμε να εκφράσετε τις συγχαρητήριες ευχές του Δημάρχου κ. Χρήστου Λάππα και εμένα προσωπικά, στην 12μελή ομάδα των μαθητών, στην συντονίστρια κ. Ευαγγελία Σύρρου και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας που συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα , την κα Όλγα Ευσταθιάδη και τον κ. Χρήστο Κωστάκη .

    Συγχαρητήρια επίσης σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου σας, στους γονείς των μαθητών και σε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτόν τον διαγωνισμό.  


Επίσης  σε μαθητές για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχαν στην 29η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης»


Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κ. Βασιλική Κάκλα προς τους: Παναγιώτη Λώλα, Κων/νο Τσίνα, τα εκπαιδευτήρια «Αθηνά», και τον πρόεδρο της ΕΜΕ Στέλιο Αμπράζη, για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχαν στην 29η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης». Συγκεκριμένα αναφέρει:


    Μετά την διεξαγωγή της 29ης Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας «Ο Αρχιμήδης» στην Αθήνα, συγχαίρουμε τον μαθητή Β’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» Παναγιώτη Λώλα που κέρδισε το πρώτο βραβείο και χρυσό μετάλλιο καθώς επίσης και τον μαθητή Β’ Λυκείου του 1ου Λυκείου Τρικάλων Κωνσταντίνο Τσίνα που κέρδισε το τρίτο βραβείο και χάλκινο μετάλλιο. Επίσης συγχαίρουμε το Δ.Σ. του παραρτήματος της ΕΜΕ Ν.Τρικάλων και τον Πρόεδρο κ. Αμπράζη Στέλιο, τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων, τους γονείς, και όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτόν τον διαγωνισμό.
    Είναι χαρά και τιμή για το Δήμο μας,τον Δήμαρχο κ. Χρ. Λάππα και εμένα προσωπικά, η εξαιρετική αυτή πανελλήνια διάκριση .
    Ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις στους εξαιρετικούς μαθητές και στο σπουδαίο και γεμάτο διακρίσεις έργο του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στα σχολεία τους και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα .


 

 

Επιστροφή