Εύκολα τα Τρίκαλα 2-1 το Αιγάλεω και... "κορυφή"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εύκολα τα Τρίκαλα 2-1 το Αιγάλεω και...

Τα Τρίκαλα με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα αναρριχήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον Ιωνικό (3-2 με ανατροπή τον Διαγόρα) προσπερνώντας την Ιεράπετρα που ηττήθηκε στον Ασπρόπυργο με 3-0.




Το τελικό 2-1 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς τα Τρίκαλα κυριάρχησαν ολοκληρωτικά του Αιγάλεω που μείωσε σε μία από τις δύο όλες και όλες τελικές προσπάθειες που έκανε στο 88’ με πέναλτι του Ροτζέριο.

Τα Τρίκαλα είχαν προηγηθεί με τα γκολ των Λώττα (πέναλτι στο 1’) και έκαναν το 2-0 με τον Σταματή στο 56’ πετυχαίνοντας μία εμφατική κίνηση που ενθουσίασε τους 2000 και πλέον φιλάθλους των Τρικάλων (περισσότεροι από κάθε άλλη φορά φέτος) και έβαλαν τις βάσεις για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα.

Παράλληλα σκόρπισαν την απογοήτευση στους φιλοξενούμενους που έβγαλαν εκνευρισμό και μέσα στο γήπεδο και στους φιλάθλους του.

Ο Λώττας νικά τον Σικαλιά και σημειώνει το 1-0.

Γκολ με το καλημέρα

Ο ΑΟΤ ευτύχησε να προηγηθεί όπως και με την Βέροια με την σέντρα. Ο Σανδραβέλης μπήκε απειλητικά στην περιοχή, ο παλιός παίκτης του ΑΟΤ Γκότοβος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής δεν δίστασε να δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λώττας που νίκησε τον Σικαλιά για να σημειώσει το 1-0.

Μονόλογος των Τρικάλων

Τα Τρίκαλα μετά το γκολ επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους, βοηθούμενα και από το γεγονός ότι το Αιγάλεω έπαιξε ανοιχτά χωρίς όμως να είναι επικίνδυνο στην επίθεση. Με τον Λώττα σε μεγάλα κέφια, έχοντας δίπλα του και τον Πελάεθ δημιούργησαν αρκετές προυποθέσεις  για ένα δεύτερο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ώστε να «κλειδώσουν» το παιχνίδι.


Ο Σταματής με ωραία φαλτσαριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 2-0


Δεύτερο σερί γκολ του Σταματή

Το 2-0 ήρθε τελικά στο 56’ όταν μετά από σέντρα του Λώττα ο Σταματής με ωραία φαλτσαριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει ένα ασφαλές προβάδισμα στον ΑΟΤ.

Μείωσε στο 88’ το Αιγάλεω

Το Αιγάλεω σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε κέρδισε πέναλτι στο 88’ σε ανατροπή του Συρεγγέλα από τον Τεγούση. Ο Ροτζέριο μείωσε σε 2-1, τιμητικό σκορ για το Αιγάλεω με βάση την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Το παιχνίδι σφύριξε ο κ. Πολυχρόνης (Πιερίας) με βοηθούς τους κ.κ. Νίκζα (Λάρισας), Μάνο (Λάρισας). 4ος διαιτητής ο κ. Αγγελούλης απο την Λάρισα. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σανδραβέλη,  Ριζογιάννη, Πελάεθ του ΑΟΤ και Τσαφταρίδη, Γκότοβο, Ροτζέριο, Συρεγγέλα, Παπανικόλα, Λάμπρου  του Αιγάλεω

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης):  Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος (82’ Βέρτζος), Ριζογιάννης, Γιαννίτσης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής (71΄Παπαγεωργίου), Πελάεθ (78’ Τσίπρας), Λώττας

Αιγάλεω (Λουκάς Καραδήμος): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσαφταρίδης (55’ Μπαξεβάνος), Σταματάκης (63’ Συρεγγέλας), Πετρόπουλος  (67’ Χατζηιωαννίδης), Ροτζέριο, Τσιλιγκίρης



 

 

Επιστροφή