Καλό ταξίδι δήμαρχε...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Καλό ταξίδι δήμαρχε...
O πολιτικός κόσμος των Τρικάλων αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη

ΜΗΝΥΜΑ
Του δημοτικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» για το θάνατο του επικεφαλής και πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.

Ο δημοτικός συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» αποχαιρέτησε χθές κατά την εξόδια ακολουθία του με βαθειά θλίψη τον Αρχηγό μας, πρώην Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων, Χρήστο Σινάνη.
Ο εκλιπών υπήρξε μία από τις πολιτικές φυσιογνωμίες που σπανίως εμφανίζονται σήμερα στην πολιτική.Επιτυχημένος επιστήμων, επαγγελματίας και οικογενειάρχης ασχολήθηκε με τα κοινά με αποκλειστικό σκοπό να συμβάλει με όσες δυνάμεις διέθετε στην πρόοδο και ευημερία του τόπου μας και των συνδημοτών μας,οι οποίοι τον εξέλεξαν Δήμαρχο για μία πενταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας παρήγαγε με τους συνεργάτες του μεγάλο έργο σε όλους τους τομείς που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς.

 Ασυμβίβαστος και ακέραιος σε θέματα ηθικής τάξης, εργατικός, δραστήριος, συνεργάσιμος με όλους, βαθύς γνώστης των θεμάτων του Δήμου,δυναμικός και αποφασιστικός αναλαμβάνοντας τολμηρές πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και προώθηση των αιτημάτων του Δήμου και την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του σε στενή και γόνιμη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Κυβέρνηση,με έντιμη και ορθή διαχείριση του δημοσίου χρήματος και ανυποχώρητος πολέμιος της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.
Το ήθος,η ακεραιότητα  και η εντιμότητά του,η χρηστή διοίκηση καθώς και το μεγάλο έργο του στο Δήμο Μετεώρων αναγνωρίζονται από φίλους και αντιπάλους καθώς επίσης ο αγώνας του για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ιδιοπροσωπίας του τόπου μας.

Ο αδόκητος θάνατός του πάνω στην ακμή της δημιουργικής του δράσης αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.
Η δημοτική μας ομάδα ενωμένη θα συνεχίσει το θεσμικό της ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων με αταλάντευτη προσήλωση στις αρχές του θανόντος Αρχηγού μας και με σεβασμό στις παρακαταθήκες που Εκείνος άφησε.Την εντιμότητα,την ειλικρίνεια,τη συνέπεια,τη σοβαρότητα,την υπευθυνότητα,τη συνεργασία και τον καλόπιστο διάλογο για ένα Δήμο σύγχρονο,καινοτόμο, αποτελεσματικό, παρέχοντα ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες του και θεματοφύλακα των εθνικών και θρησκευτικών μας παραδόσεων, όπως Εκείνος τον οραματίστηκε.

     Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Πρέπει να είναι περήφανη γι’ αυτόν.Εμείς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε άψογα μαζί του θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και νοσταλγία.Είθε Κύριος ο Θεός να τον αναπαύσει «εν χώρα ζώντων».


Ο Μικέλης Χατζηγάκης αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη
 

Χθες έφυγε ένας καλός φίλος, άξιος επιστήμονας και σημαντικός Δήμαρχος που με το έργο του άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στους δημότες του Δήμου Μετεώρων. Ο Χρήστος ήταν ένας καλός και ντόμπρος άνθρωπος που κρατούσε πάντα τον λόγο του και έμπαινε στην φωτιά για τους φίλους του.

 Αγαπούσε με πάθος τον τόπο του και εργάστηκε μεθοδικά για να τον στηρίξει πετυχαίνοντας σημαντικά πράγματα για την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα. Εκφράζω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Δήμαρχε.


Ο Χρήστος Μιχαλάκης αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη

Η θλίψη από την απώλεια του Χρήστου Σινάνη είναι μεγάλη. Και ο αποχαιρετισμός δύσκολος. Είναι αυτή η ώρα που πρέπει να πεις το στερνό αντίο σε ένα άνθρωπο που σε τίμησε με την συνεργασία και την φιλία του.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αληθινός, που ήξερε να σε κερδίζει με την ευστροφία και τον χαρακτήρα του. Έτσι πορεύτηκε και στον αυτοδιοικητικό του βίο. Ξεκάθαρα, κοιτώντας μπροστά. Και κέρδισε τις καρδιές των συνδημοτών του.
Είναι βέβαιο, ότι το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Αλλά μαζί του αφήνει την πορεία και το έργο του, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ιστορία του τόπου.

Θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη εκφράζει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου:

«Είμαι συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Σινάνη. Άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης με μέγιστη προσφορά στον Δήμο Μετεώρων, κοντά στον πολίτη, δίπλα στον άνθρωπο, με αγώνες και αγωνίες, με έντονη αγάπη για την Καλαμπάκα και όλον τον Δήμο. Συνετός, ρεαλιστής και με πρόγραμμα, συνέβαλε σε μέγιστο βαθμό στην αναμόρφωση του Δήμου Μετεώρων.

Συνεργαστήκαμε στενά για τον νομό Τρικάλων, διαπίστωσα τη διάθεσή του για μάχες και τη συνεχή προσπάθεια για το καλύτερο, σε όλα τα επίπεδα, ως Δήμαρχος αλλά και από κάθε θέση που υπηρέτησε. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια τα απευθύνω και προσωπικώς και εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων στους Καλαμπακιώτες, στους οικείους του και ειδικά στην οικογένειά του".


Κώστας Μαράβας - Δήμαρχος Πύλης

«…Καλό ταξίδι Δήμαρχε.
    Φίλε Χρήστο Σινάνη.

Ο Δήμος Μετεώρων από σήμερα είναι φτωχότερος.
Ο Νομός Τρικάλων επίσης.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χάνει ένα αγωνιστή, ένα οραματιστή.
Δυστυχώς η πανδημία και ο αόρατος εχθρός είναι δίπλα μας και μας χτυπά.
Θα μας λείψεις Δήμαρχε.
Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια σου.
Στην σύζυγό σου και στα παιδιά σου.
Θα σε θυμόμαστε…».


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΝΑΝΗΜε αισθήματα βαθύτατης οδύνης,  αποχαιρετώ σήμερα ένα φίλο, τον πρώην Δήμαρχο Μετεώρων Χρήστο Σινάνη, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, ένα χαρακτήρα σπάνιας ακεραιότητας, έναν άνθρωπο που αγαπούσε τον άνθρωπο, τον τόπο  του και την αυτοδιοίκηση. Είναι τιμή μου που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Μαζί  κάναμε πολλά έργα για την αγαπημένο του τόπο, μαζί βάλαμε τα θεμέλια της αναμόρφωσης και της εύρυθμης λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης.

 Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του. Θα μου λείψει  πολύ. 
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο, τις κόρες, την οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, φίλε Χρήστο


ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων


Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του π.Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη.

Ο Χρήστος Σινάνης ήταν ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης,ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και σεμνός υπηρέτης της Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με πάθος για πολλά χρόνια από διάφορες θέσεις δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τους συμπολίτες του,την Καλαμπάκα και όλη την περιοχή του Δήμου του.
Στα χρόνια που διετέλεσε Δήμαρχος έμεινε ανεξίτηλη η υπογραφή του για τα έργα που έκανε στον Δήμο,τα οποία αποτελούν κληρονομιά σήμερα για την Καλαμπάκα και όλο τον Δήμο Μετεώρων.
Καλό σου ταξίδι φίλε Χρήστο Σινάνη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογενειά του και στους οικείους του.
ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων
Ο πρόεδρος
Κων/νος Τρέλλης                                    
Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας - Συλληπητήριο μήνυμα

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην δημάρχου Μετεώρων κ. Χρήστου Σινάνη και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας


Παναγιώτα ΔριτσέληΕκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χρήστου Σινάνη για την απώλεια τους. Ο Χρηστος Σινάνης υπήρξε ένας άνθρωπος που με το ήθος και την αξιοπρέπεια του σφράγισε τόσο την οικογενειακή ζωή, όσο και την επαγγελματική και πολιτική του σταδιοδρομία.

Με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του υπηρέτησε την κοινωνία της Καλαμπάκας και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης μένοντας πιστός στο δικό του όραμα για την περιοχή.

Ο αγώνας του για το καλό του τόπου και το αυτοδιοικητικό του αποτύπωμα αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη και πυξίδα για το μέλλον.
Καλό ταξίδι Δήμαρχε


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χρήστου Σινάνη


Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη.
Ο Χρήστος Σινάνης, υπήρξε ένας άνθρωπος της Tοπικής Aυτοδιοίκησης  και την οποία υπηρέτησε με ήθος, ευπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό.
Η συνεργασία μας υπήρξε ειλικρινής, έντιμη  και εποικοδομητική, έχοντας  κοινό γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων  και της περιοχής. 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του,  στο Δήμο Μετεώρων και στους πολίτες της Καλαμπάκας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

      
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΝΑΝΗ

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα ότι η ολέθρια μάχη με τη πανδημία στέρησε από την οικογένειά του, από τη τοπική κοινωνία, από όλους μας, έναν πολύτιμο  - έντιμο - δυναμικό μαχητή της Αυτοδιοίκησης, τον πρώην Δήμαρχο Μετεώρων Χρήστο Σινάνη.
Ο Χρήστος υπηρέτησε επί πάρα πολλά χρόνια τα κοινά με ήθος, εργατικότητα, συνέπεια, αγωνιστική προσφορά και συνετέλεσε στην υλοποίηση πολύ σημαντικών παρεμβάσεων και έργων για τη περιοχή, συνεργαζόμενος εποικοδομητικά - με ειλικρίνεια και πολιτικό πολιτισμό - με όλους όσους μπορούσαν να βοηθήσουν τον Δήμο Μετεώρων.
Καλό σου ταξίδι Χρήστο.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
                                                               


 

 

Επιστροφή