Συντριβή και προβληματισμός - Έρχονται και διοικητικές εξελίξεις

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συντριβή και προβληματισμός - Έρχονται και διοικητικές εξελίξεις
Φιλική 4άρα από Αναγέννηση και προβληματισμός στον ΑΟΤ
Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με 4-0 απο την Αναγέννηση
Πολύ άσχημη εμφάνιση είχε ο ΑΟ Τρίκαλα στο φιλικό της Τετάρτης με την Αναγέννηση Καρδίτσας και γνώρισε τη συντριβή με το ταπεινωτικό 4-0 από τους γείτονες, που φέτος επανέρχονται με δυναμική στις μεγάλες κατηγορίες.

Οι “κυανέρυθροι” δεν μπόρεσαν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στο συγκρότημα του Αμανατίδη που είχε σαφώς καλύτερες και πιο ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας ,αλλά και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο.


Η ήττα διαδραματίστηκε ενώπιον  του Τιμου Καβάκα ( που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο τρίτος προπονητής της ομάδας μέσα σε ένα δίμηνο) και απ ότι φαίνεται    θα επιφέρει  εξελίξεις και σε άλλα επίπεδα και κυρίως διοικητικά αφού στο γήπεδο ήταν ο Ηλίας Αίβάζογλου βλέποντας και μη πιστεύοντας τον διασυρμό των κυανέρθρων…Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι πλήρως  απογοητευμένος με όλα όσα συνέβησαν και  μάλλον θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του ανακοινώνοντας τις αποφάσεις για την ομάδα.

Από νωρίς πίσω στο σκορ

Οι παίκτες των Τρικάλων μπήκαν διστακτικά στο παιχνίδι και έδειξαν από τα πρωτα λεπτά ότι είχαν θέματα στην αμυντική λειτουργία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ορμή ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο 15λεπτο , πέτυχαν το γρήγορο γκολ με τον Αθανασιάδη και έδειξαν τα καλά τους στοιχεία. Σταδιακά ωστόσο και με την πάροδο του χρόνου οι “κυανέρυθροι”  βρήκαν καλύτερα πατήματα μέσα στο γήπεδο.

Ισορρόπησαν κάπως την κατάσταση και μάλιστα έψαξαν φάσεις για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν  κατάφεραν πολλά πράγματα αφού υστέρησαν στο επιθετικό τρανζίσιον. Σ’ αυτό το κάπως καλύτερο κομμάτι του αγώνα  η μεσαία γραμμή κινήθηκε καλύτερα  με τους Χειρίτραντα , Ριζογιάννη Μπαράτα  να ξεχωρίζουν και να έχουν σωστές επιλογές και συνεργασίες. Ωστόσο, το 1-0 της Αναγέννησης σφράγισε την εικόνα του α’ μέρους με τους  κυανέρυθρους να μην έχουν κλασική ευκαιρία..

Στην επανάληψη  ο ΑΟΤ “κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος”!  Ουσιαστικά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το τέμπο της Αναγέννησης, που με τους Λώττα ,Μπραμπίγια  και Μπιανκονι κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε άλλα τρία τέρματα, εκμεταλλευόμενη βέβαια και την τραγική μέρα των δύο κεντρικών στόπερ του ΑΟΤ (Κεχαγιάς- Ντιαλόσι δεν …υπήρχαν και δεν μπορούσαν…), όπως και του γκολκίπερ Γκάρα που μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει με τις εμφανίσεις του

Πλέον η ομάδα έδειξε με ένα αξιόμαχο αντίπαλο ότι έχει τεράστια κενά σε νευραλγικές θέσεις της ενδεκάδας, απέχει πολύ από την κανονικότητα της Κατηγορίας και όπως είναι φυσικό  οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν δεν θα αφορούν μόνο την αντικατάσταση του Μπίλη, αλλά και  τα διοικητικά που δεν περπάτησαν με τη διπλή  σύμπραξη …


(*) Στο γήπεδο είναι και ο Τίμος Καβακάς που πιθανότατα θα είναι ο νέος προπονητής  των Τρικάλων  (βλέπε εδώ).

Μόλις στο 6′ η Αναγέννηση ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Αθανασιάδη μετά απο σέντρα Σταμόπουλου.

Σουτ του Σανδραβέλη στο 27′ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Χλιαρό σουτ Πέλκα δεν ανησυχεί τον Θεολόγη στο 29′.

(*) Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου απειλήθηκε σύρραξη αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτερων το συμβάν έληξε.

Μεγάλη ευκαιρία στο 48′ για τον ΑΟΤ με τον Χειριτραντα να πλασάρει άουτ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Μετά από φάουλ του Μπραμπίγια ο Ξέρρας με κοντινή προβολή σημείωσε το 2-0.

3-0 η Αναγέννηση με συρτό σουτ του Μπραμπίγια και με τον Γκάρα να φέρει ευθύνη.

Και πάλι ο Μπραμπίγια μετά απο υποδειγματική αντεπίθεση το 4-0

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Γκουντέλας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Θεολόγος, Καρανίκας (81′ Μπακρατσάς), Σταμόπουλος (46′ Μπραμπίγια), Γκόλιας (79′ Ανδρέου), Κοτσώνης (46′ Λαρέα), Λαγός (81, Γκουγκούδης (81′ Ζάγκος), Πολίτης (74′ Γκινή), Μπενγκόα, Ξέρρας, (64′ Λώττας), Αθανασιάδης (46′ Μπιανκόνι)

ΑΟ Τρίκαλα (Λεωνίδας Μπίλλης): Γκάρας, Ντιαλόσι, Μπαράτα (65′ Ελευθεριάδης), Ευθυμίου, Κεχαγιάς (83′ Νίζιτς), Νιάρος (89′ Μυλοπουλος), Πέλκας (65′ Οντίνο), Ριζογιάννης, Σανδραβέλης (72′ Μανίσογλου), Χειρίτραντας, Μπαξεβάνος


Πηγή: sportrikala.gr

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή