"Καμπανάκι" από τον Γιασσάρη: “Η Μελίκη δεν έχει δείξει τις δυνατότητές της”

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Την προσοχή των παικτών του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Μελίκη ζητά ο Γρηγόρης Γιασσάρης στις δηλώσεις του που έκανε στο γραφείο τύπου των Ικάρων Τρικάλων κάνοντας παράλληλα και έναν απολογισμό των δύο πρώτων αγωνιστικών.


“Σίγουρα υπάρχει μια ικανοποίηση από την πλευρά μας για τις δύο νίκες. Η απόδοσή μας δεν είναι αυτήν που θέλουμε,προσπαθούμε να βρούμε την χημεία και τους ρόλους. Προσπαθούμε να ενταχθούμε μετά από απουσία ενός έτους και πάλι στο μπάσκετ. Μας μένει η ικανοποίηση από το τα αποτελεματα αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, υπομονή και ενότητα.

Θεωρώ πως η Μελίκη δεν έχει δείξει τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα. Τα δυο άσχημα αποτελέσματα που έκανε της δίνει το κίνητρο να έρθει για να παίξει πιο καλά και να σβήσει τις άσχημες εντυπώσεις των πρώτων αγώνων. Εμείς πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι στην δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο, για τους εαυτούς μας, απέναντι στον κόσμο που μας στηρίζει και πιστεύω οτι με συγκέντρωση, επιθυμία και απώτερο σκοπό το καλό της ομάδας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε μια ακόμη νίκη”.

Παρδακάς: “Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει”
Ο Σταύρος Παρδακάς αναφέρθηκε στα δύο πρώτα ματς ενώ ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των Ικάρων στην αναμέτρηση της Κυριακής.

“Είχαμε δυο δύσκολα ματς. Καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή, να μπουμε μπροστά και να πάρουμε δυο καλές νίκες. Τωρα έχουμε ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε μία ακόμη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει στην προσπάθειά μας”

 

 

Επιστροφή