Εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση Παπαστεργίου – Σουηδού Πρέσβη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση Παπαστεργίου – Σουηδού Πρέσβη

Την Α.Ε. Πρέσβη του Βασιλείου της Σουηδίας στην Ελλάδα κ. Johan Borgstam υποδέχθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.


Ο Σουηδός αξιωματούχος επισκέφθηκε τον Δήμο Τρικκαίων και τα Τρίκαλα, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του Δήμου. Ο κ. Παπαστεργίου συνομίλησε με τον κ. Borgstam επί πολλών ζητημάτων, παρουσιάζοντας την πορεία του Δήμου σε επίπεδο καινοτομιών, είτε σε επίπεδο τεχνολογίας, είτε σε επίπεδο δράσεων και αποτυπώματος για το περιβάλλον και την κοινωνία γενικότερα .

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και εστίασε στην τεχνολογία, στην υφιστάμενη κατάσταση (εξυπηρέτηση των πολιτών, εφαρμογές, περιβαλλοντικές μετρήσεις, δεδομένα κ.α.), καθώς και στις δυνατότητες ευρύτερης συνεργασίας σε διάφορα αντικείμενα. Ακολούθησε ξενάγηση και αναλυτική παρουσίαση των εφαρμογών σε σχέση με την τεχνολογία, στο control room του Smart Trikala.





Μαζί με τον Πρέσβη, τον Δήμο Τρικκαίων επισκέφθηκε και ο κ. Νίκος Γιαννουσάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Volvo Car Hellas και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνοσουηδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων επέδωσε στον Πρέσβη ένα αναμνηστικό από τα Τρίκαλα, μια δημιουργία με επίκεντρο το σήμα κατατεθέν, το ποδήλατο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Εφη Λεβέντη.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

Επιστροφή