Κοπή πίτας σε αναμονή αλλαγών για το Μουσείο Τσιτσάνη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κοπή πίτας σε αναμονή αλλαγών για το Μουσείο Τσιτσάνη

Νέο έτος, νέα περίοδος για το Μουσείο Τσιτσάνη, με τη διοίκηση και τους/τις συντελεστές/τριες του οποίου να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η εκδήλωση είχε αναφορές στις εκτελούμενες εργασίες, που θα οδηγήσουν τους επόμενους μήνες στα επίσημα εγκαίνια ενός χώρου – έμβλημα για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι γενικότερα.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Ερευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, Δημήτρης Παπαστεργίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του χώρου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τα όσα έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι/ες, ειδικά αυτήν την περίοδο της πανδημίας, αλλά και των επισκέψεων από πλήθος φίλων του Τσιτσάνη και της λαϊκής μουσικής.

Τόνισε ότι το Μουσείο είναι «ανάμεσα στα όσα κάνουν τα Τρίκαλα να ξεχωρίζουν» και ευχήθηκε συνέχιση της δουλειάς που γίνεται. Κάτι που ενίσχυσε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Μιχάλης Λάππας, επισημαίνοντας την αγάπη , το ζήλο και μεράκι όλων, όσοι/ες εργάζονται στο Μουσείο. Η αντιδήμαρχος Εφη Λεβέντη υπενθύμισε την ένταξη του Μουσείου ως έργου από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά και το πλήθος των δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που υλοποιούνται στον χώρο από το 2015.

Για περισσότερα χρήματα για τον πολιτισμό, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου, Θωμάς Χαχάμης, ενώ τις ευχαριστίες στο προσωπικό, αλλά και στους εργαζόμενους της Εφορείας Αρχαιοτήτων, απηύθυνε ο διευθυντής του Μουσείου, Στέλιος Καραγιώργος, τονίζοντας τη σημασία της συνέχισης της δουλειάς με τον ίδιο ρυθμό, για προσφορά ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Παρέστησαν επίσης, το μέλος του ΔΣ του Μουσείου κ. Φρύνη Γιαννούλη, οι εργαζόμενοι/ες του μουσείου και οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων, καθώς στον πρώτο όροφο του κτηρίου παρουσιάζεται στο κοινό το Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό.







 

 

Επιστροφή