ΕΝΤΕΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ του ΑΠΣ Τρίκαλα στον δρόμο για διάκριση...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΕΝΤΕΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ του ΑΠΣ Τρίκαλα

...στην προετοιμασία  του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης κεντρικής Ελλάδας με την CSKA Σόφιας.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4ημερη κοινή προετοιμασία μεταξύ επιλεγμένων αθλητών του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης κεντρικής   Ελλάδας  με την CSKA   Σόφιας αποτελούμενη από μια πολυμελή αποστολή από 17 αθλητών.


Η κοινή προετοιμασία έγινε στα πλαίσια της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία έχει κοινό χρονικό ορίζοντα και στις δύο χώρες.

Τους Βούλγαρους αθλητές  συνόδευσαν οι κ. Dimcho Dimchev, προπονητής του αθλητικού σχολείου της Σόφιας αλλά και του αγωνιστικού τμήματος της  CSKA SOFIA, ο κ.  Nikola Nikolov, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας στο αντικείμενο της  Κλασσικής Πάλης   και  ο κ. Lioudmil Todorov αντιπρόεδρος του συλλόγου CSKA SOFIA.

Από ελληνικής πλευράς στις προπονήσεις έλαβαν μέρος πάνω από 22 αθλητές υπό την επίβλεψη των προπονητών του κλιμακίου κ. Χρήστο Κατσαρό και κ. Δημήτριο Ζαϊράκη αλλά των υπόλοιπων συνεργατών τους, κ. Νίκο Τσιακάρα συντονιστή – διευθυντή του κλιμακίου, κ. Χαρίλαο Χονδρονάσιο τεχνικό σύμβουλο της ΕΛΟΠ, τον κ. Κωνσταντίνο Φάλια Αντιπρόεδρο της ΕΛΟΠ- Επόπτη του κλιμακίου και τον κ. Βασίλειο Ζήση, ιατρό του κλιμακίου.
Ξεχωριστή στιγμή στην πορεία των προπονήσεων ήταν η επίσκεψη των προπονητών της Εθνικής ομάδας της Ελευθέρας πάλης κ. Αμιράν Καρντάνοωφ και Χαραλάμπου Κεσσασνίδη οι οποίο συνέδραμαν και σε προπονητικό επίπεδο.
Η παρουσία του Ολυμπιονίκη της Πάλης εξηγείται από το ενδιαφέρον του  Αμιράν Καρντάνωφ για το διεθνές τουρνουά και προπονητικό camp   Meteora Wrestling Academy 2022  τον προσεχή Ιούλιο (2-8/7) στα Τρίκαλα το οποίο φέτος προμηνύεται δυνατό.


Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα κλήθηκαν και συμμετείχαν οι παρακάτω έντεκα αθλητές:


ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ     ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ    ΛΟΥΚΙΑ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΟΝΤΟΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ     ΜΙΧΑΛΗΣ

Οι εμπνευστές της πρωτοβουλία αυτής  συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες και εύχονται σε όλους τους  αθλητές  καλή συνέχεια.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας


 

 

Επιστροφή