Δύναμη Ευθύνης: Δημοτικοί και Τοπικοί Συμβουλοι Εκ Νέου Υποψήφιοι Με Τον Συνδυασμό (Ονόματα)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Δύναμη Ευθύνης: Δημοτικοί και Τοπικοί Συμβουλοι Εκ Νέου Υποψήφιοι Με Τον Συνδυασμό (Ονόματα)

Αγαπητές μας συνδημότισσες, αγαπητοί μας συνδημότες

Το 2023 είναι μια κρίσιμη εκλογική χρονιά όπου θα κληθούμε να αναδείξουμε μια νέα Δημοτική Αρχή που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και η οποία με σχέδιο και διαφάνεια θα μας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες σπάζοντας καθεστωτικές αντιλήψεις του παρελθόντος.

Μια νέα Δημοτική αρχή που θα δώσει μια νέα πνοή στην πόλη και στα χωριά μας, θα δώσει ευκαιρίες στους νέους μας να μείνουν και να δημιουργήσουν εδώ, θα καταστήσει τον Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Σ’ αυτή τη κρίσιμη ώρα κανείς δεν περισσεύει.
Σ’ αυτή τη κρίσιμη ώρα, όλοι καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Να ακούσουμε, να διαβάσουμε, να κρίνουμε και να επιλέξουμε.Η παράταξή μας «Δύναμη Ευθύνης» με ηγέτη τον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη απέδειξε την 5ετία 2014-2019 ότι είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών, των μεγάλων οραμάτων.

Οι πολίτες επιβράβευσαν την προσπάθειά μας, ωστόσο λόγω εκλογικού συστήματος μας στερήθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουμε εκείνο το μεγάλο έργο.
Η παράταξή μας συνεχίζει ωστόσο με τις ίδιες αρχές και αξίες.

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε γενιά και εμπιστευόμαστε έναν νέο και ικανό άνθρωπο, τον Λευτέρη Αβραμόπουλο, ο οποίος με τις προτάσεις που καταθέτει αποδεικνύει ότι έχει όραμα για τον τόπο μας και είναι αποφασισμένος να δουλέψει για αυτό.


Εμείς, λοιπόν, οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι δηλώνουμε την στήριξη στο πρόσωπό του και θέτουμε εκ νέου την υποψηφιότητά μας ενώπιον των συνδημοτών μας.

Ακολουθούν οι υπογραφές:

Ιωάννης Γιαννούλας
Δημήτρης Ζιώγας
Δημήτρης Ζαμπούρας
Σπύρος Θεμέλης
Αθανάσιος Καραπέτσας
Λίλα Μπαντέκα-Νάνη
Χρήστος Παπαγεωργίου
Μαρία Φροσυνάκη
Κωνσταντίνος Παπάντος
Φώτης Πάλλας
Πολυζώης Χαλατσάκης
Δημήτρης Χύμας
Βέφα Αρσένη-Βαφειάδη
Φώτης Καραθανάσης
Αθανάσιος Σινάνης 

 

Επιστροφή