Εργασίες σε σχολικές μονάδες του δήμου Πύλης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εργασίες σε σχολικές μονάδες του δήμου Πύλης

Αλλάζουν  ήδη εικόνα  αρκετές σχολικές δομές του Δήμου Πύλης μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης την  1η  Μαρτίου 2023 μεταξύ του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα και του Ευάγγελου Τεντολούρη της ομώνυμης  εργοληπτικής εταιρείας.

Το ποσό των εργασιών για τη «Συντήρηση Σχολικών Κτηρίων» ανέρχεται στο ποσό  € 34.560,00  με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης.

Ειδικότερα, θα γίνουν παρεμβάσεις τόσο εντός των σχολείων (αίθουσες – χώρων υγιεινής) τόσο και εξωτερικά αυτών.
Ενδεικτικά θα γίνουν επισκευές στις σκεπές των κτηρίων και τις υδρορροές τους, θα αντικατασταθούν φθαρμένα κουφώματα, θα γίνουν επισκευές και αντικαταστάσεις σε χώρους υγιεινής, καθώς και  εργασίες σοβαντίσματος τοίχων. Τέλος θα γίνει χρωματισμός σχολικών μονάδων και βοηθητικών χώρων και διαμόρφωση των δαπέδων  με τα αντίστοιχα υλικά.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Πύλης δήλωσε… «το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Ο δήμος θέλει αυτό το σπίτι τους να είναι ασφαλές, λειτουργικό και χαρούμενο. Γιατί στην πρώτη βαθμίδα της εκπαίδευσης ξεκινάει η μαθησιακή  εξέλιξη του ανθρώπου και αυτή πρέπει να πραγματοποιείται στο κατάλληλο περιβάλλον.
Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμο κοντά  στο δημότη».


 

 

Επιστροφή