Κοσμοσυρροή για τον Χατζηγάκη στην Πηγή

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κοσμοσυρροή για τον Χατζηγάκη στην Πηγή
Πρόσκληση για σύγκριση απηύθυνε ο  υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης μιλώντας σε εντυπωσιακά πολυπληθές ακροατήριο στο καφενείο “Καλαντζής” της Πηγής, όπου κατέληξε η περιοδεία του μετά το Δροσερό, την Μουριά, τους Γόμφους και το Παλαιομονάστηρο.

“Καλώ τους πολίτες”, τόνισε ο κ. Χατζηγάκης, “να επιλέξουν ανάμεσα στους πολιτικούς εκπροσώπους αυτόν που έχει την καλύτερη γνώση των προβλημάτων και που θα δουλέψει για τα δικά τους συμφέροντα και όχι για αυτούς που θα δουλέψουν για τον εαυτό τους και γι’ αυτό ζητώ από εσάς να με υπερψηφίσετε στις εκλογές της 21ης Μαΐου”.
Καταθέτοντας τις απόψεις του ο νεότερος υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. υπογράμμισε πως “παρόλο που  τα σημαντικότερα οικονομικά προβλήματα που έχουμε σήμερα να μην είναι μόνο εγχώρια, αλλά πανευρωπαϊκά και παγκόσμια…. εμείς εδώ ήμαστε για να τα αντιμετωπίσουμε και να τα λύσουμε και γι’ αυτό χρειαζόμαστε μια νέα οικονομική αρχιτεκτονική που θα ενισχύσει επιχειρήσεις και πολίτες”.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως σε κάθε συγκέντρωση ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης προκαλεί το ακροατήριό του σε έναν γόνιμο διάλογο. Έτσι, και οι κάτοικοι της Πηγής ανταποκρίθηκαν κάνοντάς του ερωτήσεις, αλλά και εκφράζοντας την επιθυμία τους να εκπροσωπηθεί ο τόπος τους στην επόμενη Βουλή.

 

 

Επιστροφή