Σε 14 ορεινά χωριά της Καλαμπάκας ο Μικέλης Χατζηγάκης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Σε 14 ορεινά χωριά της Καλαμπάκας ο Μικέλης Χατζηγάκης
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά σε δεκατέσσερα (14) ορεινά χωριά της ευρύτερης περιοχής Καλαμπάκας περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης!

Συγκεκριμένα βρέθηκε στα χωριά Άγιος Δημήτριος, Αγναντιά, Κακοπλεύρι, Γάβρος, Οξύνεια, Σκεπάρι, Αγιόφυλλο, Ασπροκκλησιά, Αμπέλια, Κλεινοβό, Καλογριανή, Αηδόνα, Χρυσομηλιά και Ξηρόκαμπο όπου τον υποδέχθηκαν δεκάδες συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

Έχοντας βρεθεί συνεχώς κοντά τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης έχει αποκτήσει σταθερές φιλίες, έχει αποδείξει την διαχρονική στήριξή του στα προβλήματά τους και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψηφίου Βουλευτή προσελκύει πολίτες όλων των ηλικιών από 17 έως 97 ετών! Δεν είναι τυχαίο επίσης το γεγονός πως στις επισκέψεις του κ. Μικέλη Χατζηγάκη, οι οποίες διαρκούν μέχρι και δίωρο, γίνεται διάλογος και όχι μονόλογος.









 “Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σταθερά στον δρόμο που ανοίξαμε μετά το 2019” τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής, “διορθώνοντας τα όποια λάθη έγιναν και με νέους εκπροσώπους που να κατέχουν την τεχνογνωσία και να γνωρίζουν πώς να τα διορθώσουν”.

Οι κάτοικοι όλων των χωριών δεν ξεχνούν πως επί τέσσερα χρόνια ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης ήταν ο μόνος πολιτευτής που ασχολήθηκε (μη κατέχοντας καμιά κυβερνητική θέση) με τα προβλήματα του τόπου τους διατρέχοντας ολημερίς τις περιοχές του από άκρη σε άκρη και θέλουν να συνεχίσει να τους στηρίζει από τα έδρανα της Βουλής και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

 

Επιστροφή