Πανσπουδαστική ΚΣ πρώτη δύναμη και ώρα το βήμα που έγινε στις φοιτητικές εκλογές να ολοκληρωθεί στις 21 Μαΐου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πανσπουδαστική ΚΣ πρώτη δύναμη και ώρα το βήμα που έγινε στις φοιτητικές εκλογές να ολοκληρωθεί στις 21 Μαΐου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
                               
Το βήμα που έγινε στις φοιτητικές εκλογές να μετατραπεί σε άλμα στις βουλευτικές εκλογές, δυναμώνοντας το ΚΚΕ.
 Οι δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες σε όλη τη χώρα μίλησαν και η φωνή τους ακούστηκε εκκωφαντικά! Αναδεικνύοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας σε πρώτη δύναμη, με σαρωτική άνοδο σε ψήφους και ποσοστό, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ενίσχυσης του αγώνα και καταδίκης της πολιτικής των κυβερνήσεων, του διαρκούς "εγκλήματος" στις σπουδές και τη ζωή τους.


Τώρα είναι η ώρα το βήμα που έγινε στις φοιτητικές εκλογές να ολοκληρωθεί και να μετατραπεί σε "άλμα" στις 21 Μαΐου, στις βουλευτικές εκλογές, δυναμώνοντας το ΚΚΕ, τη μόνη αντισυστημική, ανατρεπτική και ξεκάθαρη επιλογή. Για να δυσκολέψουμε κι άλλο αυτούς που κλέβουν το μέλλον της νέας γενιάς, για να κάνουμε τον φόβο τους πραγματικότητα, για να έρθουν οι μέρες του φωτός…


Υ.Γ. Από χθες είναι απεγνωσμένη η προσπάθεια της κυβερνητικής παράταξης, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να αντιστρέψει την πραγματικότητα που βίωσαν δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες σε όλη τη χώρα, ανάμεσά τους και τα ίδια τα μέλη της ΔΑΠ, τα οποία αναγνώρισαν και υπέγραψαν τα επίσημα αποτελέσματα των εφορευτικών επιτροπών εκατοντάδων Φοιτητικών Συλλόγων, που αποδεικνύουν ότι η Πανσπουδαστική ΚΣ είναι πρώτη δύναμη. Κατανοούμε τον πανικό τους….

 ΛΑΡΙΣΑ 11/5/2023


 

 

Επιστροφή