Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων πρωτοπορεί με QR Code προεκλογικό υλικό

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων πρωτοπορεί με QR Code προεκλογικό υλικό
Εμείς, οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι που παράγουμε τον πλούτο αυτής της κοινωνίας και στη νέα τεχνολογία, δημιουργήσαμε (ίσως και για πρώτη φορά πανελλαδικά στις εκλογές) το προεκλογικό υλικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε QR Code, ενάντια σε πολύχρωμα, ιλουστρασιόν και ακριβοπληρωμένα φυλλάδια.





Στο εκλογικό περίπτερό μας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα, παραθέτουμε όλες τις θέσεις μας πάνω στα κορυφαία ζητήματα, όπως για τον κόσμο εργασίας και της νεολαίας, την παιδεία την υγεία, τα δικαιώματα κ.α. σε QR Code, έναν τύπο, μια μηχανικά αναγνώσιμη οπτική εικόνα που περιέχει πληροφορίες (σκανάρεις – φωτογραφίζεις με το κινητό σου και βλέπεις την ανακοίνωση - προκήρυξη κ.λπ.).




Διανύουμε μία εκλογική μάχη που δε διεξάγεται με ίσους όρους. Μία εκλογική μάχη που η προβολή των θέσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τα κυρίαρχα ΜΜΕ είναι ελάχιστη. Μία εκλογική μάχη που ο δημόσιος λόγος μπαίνει σε τιμολόγηση και που η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με όρους διαφήμισης καταναλωτικών προϊόντων και χορηγιών,

Σ’ αυτή την μάχη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ λοιπόν, πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας στις εκλογές την εξέλιξη της τεχνολογίας, για να ακουστεί και να διαδοθεί ο λόγος και οι θέσεις της αντικαπιταλιστικής μαχόμενης κι ανατρεπτικής αριστεράς, να δυναμώσει η φωνή των κινημάτων και του αγωνιζόμενου λαού, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο.

Δείτε το προεκλογικό υλικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε QR Code:






















 

 

Επιστροφή