Επιτυχία και πλήθος διακρίσεων στο 5ο Meteora Wrestling Tournament

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Επιτυχία και πλήθος διακρίσεων στο 5ο Meteora Wrestling Tournament
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το 5ο Meteora Wrestling Tournament.

Μια διοργάνωση του
ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικκαίων, τη στήριξη του Επιμελητηρίου Τρικάλων και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.


Μια διοργάνωση θεσμό πλέον στην πόλη των Τρικάλων και όχι μόνο, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ομάδων πάλης από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις κατηγορίες U17, U15 και U13 ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης και συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Μολδαβία, Βόρειο Μακεδονία και από το Χονγκ Κονγκ.


Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης το παρόν έδωσαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας, οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίω κ. Μιχάλης Λάππας και κ. Έφη Λεβέντη, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ Ζαραμπούκας, ενώ τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό, ενώ κάποιες αποστολές παραμένουν στα Τρίκαλα για το επόμενο διάστημα φιλοξενούμενοι του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με κοινές προπονήσεις.

Από τον ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

 

Επιστροφή