Δέκα νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δέκα νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Μιχάλης Μπαγιώτης
Νέα δεκάδα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» και υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.


Πρόκειται για μια αξιόλογη δεκάδα υποψηφίων που έρχεται να προστεθεί στην πλειάδα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που πλαισιώνουν το συνδυασμό και την προσπάθεια του Μιχάλη Μπαγιώτη.Ειδικότερα η νέα δεκάδα αποτελείται από τους:

1.       Αικατερίνη Μίχου – Μπρουσάκη, ιδιωτική υπάλληλος.


2.       Ιωάννης Βισβίκης, στρατιωτικός ε.α.


3.       Χρήστος Μπαρέκας, αγρότης.


4.       Ανδρέας Λαόπουλος, συνταξιούχος αστυνομικός.


5.       Χρήστος Τασιούλης, κτηνοτρόφος.


6.       Αθανασία Καψιώχα, οικιακά.


7.       Ρενόλα Βάνι, ιδιωτική υπάλληλος.


8.       Χαρά Πολύζου – Χαλού, κτηνοτρόφος.


9.       Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, λογιστής.


10.   Αφροδίτη Λόη, ιδιωτική υπάλληλος.


«Χαιρετίζω τη νέα ομάδα δημοτικών και τοπικών υποψηφίων που προστίθενται στο συνδυασμό Νέο Ξεκίνημα. Πρόκειται για μια νέα ομάδα ανθρώπων που έρχονται να ριχτούν δυνατά στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα καλύτερο μέλλον, σε ένα αξιοπρεπή Δήμο Φαρκαδόνας.

Με σύμμαχο όλων την διάθεση για να προσφέρουμε στον τόπο σ΄ αυτό το Νέο Ξεκίνημα που σχεδιάζουμε από κοινού και με στήριγμα την δύναμη που θα αντλήσουμε από τους συνδημότες μας, βαδίζουμε προς την τελική ευθεία συγκρότησης του ψηφοδελτίου. Ενός μάχιμου ψηφοδελτίου νίκης, ενός ψηφοδελτίου όλων των πολιτών.», σημείωσε ο Μιχάλης Μπαγιώτης.

 

 

Επιστροφή