Ενημερωτική Εκδήλωση στα Τρίκαλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ενημερωτική Εκδήλωση στα Τρίκαλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

...από την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»  
                      

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 στις 10..00 στα Τρίκαλα Αίθουσα GiSeMI  HUB  (Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τρικάλων) (οδός  Βαλκάνου 6), στο πλαίσιο της περαιτέρω ενεργοποίησης του Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»  2021-2024.

Η χρηματοδότηση του έργου ανέρχεται  στο ποσό των 553,9 εκ. ευρώ

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος ΕΡΓΩΝ  κ. Κων/νος Ούτρας, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Στέφανος Παιδής και στελέχη του Δήμου Πύλης.    






                     
Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Κουρέτας ανέφερε ότι η Περιφέρεια ξεκίνησε ένα κύκλο τεχνικών συναντήσεων, για το έγκαιρο προγραμματισμό.
Απηύθυνε έκκληση προς  όλους  τους εμπλεκόμενους φορείς να επισπεύσουν ούτως να υπάρξουν επιτυχή αποτελέσματα, στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2021-2027 και να μην χαθεί η ευκαιρία για την υλοποίηση σημαντικών έργων.
Επίσης τόνισε ότι έχουμε μια πολύ καλή  συνεργασία με τον Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκο Σακκά και θα συνεχιστεί καθώς και με τους υπόλοιπους Δημάρχους  της Θεσσαλίας.
Ανάλογες τοποθετήσεις για τον Πρόγραμμα έκαναν στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

 

Επιστροφή