Ο Έλληνας σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ διοργάνωνε πάρτι με κορίτσια και την απατούσε !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Έλληνας σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ διοργάνωνε πάρτι με κορίτσια και την απατούσε !

Με ποιον τρόπο έδιωξε την πεθερά του από το παλάτι;

 
Ο πρίγκιπας Φίλιππος και Δούκας του Εδιμβούργου, 94 ετών σήμερα, φαίνεται ότι μπορεί να έζησε και να ζει στη σκιά της δυναμικής συζύγου του, βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά τουλάχιστον η ζωή του ήταν γεμάτη. Εξωσυζυγικές σχέσεις, πάρτι σε κλαμπ του Σόχο παρέα με αιθέριες υπάρξεις και τους ηθοποιούς David Niven και Peter Ustinov, άφθονο ποτό και μίσος για την πεθερά του συνθέτουν την προσωπικότητα του βασιλικού συζύγου της Αγγλίας, την οποία παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια το νέο ντοκιμαντέρ «Inside Buckingham Palace» του Channel 5, που θα προβληθεί σε δύο μέρη, με το πρώτο μέρος να βγαίνει στον αέρα την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 21:00 (τοπική ώρα).


 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, το ντοκιμαντέρ αναμένεται να ταράξει τα νερά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού ιστορικοί και συγγραφείς που έχουν κατά καιρούς ασχοληθεί με τη ζωή της βασιλικής οικογένειας, αλλά και πρώην έμπιστοι εργαζόμενοι του παλατιού, δεν κράτησαν ό,τι γνωρίζουν για τον εαυτό τους και εμφανίζονται στο επίμαχο ντοκιμαντέρ για να βγάλουν στη φόρα τα άπλυτα του Μπάκιγχαμ.




Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν κατά συρροή γυναικάς και πότης και μάλιστα διατηρούσε κατά καιρούς εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο γάμος του με τη βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετώπιζε κρίση και είχε φτάσει στα όρια της διάλυσης το 1956, αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε επισκεφθεί το βασιλικό γιοτ «Britannia» με άγνωστη μυστηριώδη γυναίκα.

Τότε, οι έμπιστοι άνθρωποι της βασίλισσας τη συμβούλευσαν να ζητήσει από τον σύζυγό της να πραγματοποιήσει μια μακρά περιοδεία στο εξωτερικό, για να αποφύγει το σκάνδαλο.

Όμως ο Δούκας του Εδιμβούργου, εκτός από γυναικάς, αντιπαθούσε πολύ τη βασιλομήτορα, η οποία κατοικούσε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μαζί με τη βασίλισσα και τον γαμπρό της. Μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα ο Φίλιππος ζήτησε από τους υπηρέτες να κλείσουν τη θέρμανση στα διαμερίσματα της πεθεράς του και, μετά από μία εβδομάδα, η βασιλομήτωρ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παλάτι.



Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα Daily Star ο Christopher Wilson, συγγραφέας της βασιλικής οικογένειας, ενώ ο ιστορικός Dr Piers Brendan ανέφερε ότι ο Φίλιππος ήταν λάτρης του ποτού και συχνά διοργάνωνε πάρτι με τη συμμετοχή γuμνών κοριτσιών.

Και οι δύο άντρες κάνουν αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή του Δούκα του Εδιμβούργου, αλλά και για άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς και για τους καβγάδες της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο πριν χωρίσουν.

Εκπρόσωπος της βασίλισσας και του Δούκα του Εδιμβούργου αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ντοκιμαντέρ και τις αποκαλύψεις του στον βρετανικό Τύπο.

Ο άτακτος πρίγκιπας έχει ελληνική καταγωγή, αφού γονείς του ήταν ο πρίγκιπας Ανδρέας της Ελλάδας και η πριγκίπισσα Αλίκη, αδελφή του Λόρδου Μαουντμπάτεν (τελευταίου αντιβασιλέα των Ινδιών). Είχε τέσσερις αδελφές, οι οποίες παντρεύτηκαν με Γερμανούς ευγενείς. Γεννήθηκε στα ανάκτορα του Μον Ρεπό της Κέρκυρας και βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος.
Είναι γραμμένος στα βιβλία του ληξιαρχείου του Δήμου Κερκυραίων.


Πηγή: protothema.gr

 

 

Επιστροφή