Από τα γυρίσματα των καινούργιων video clips του Ηλία Βρεττού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Δείτε αποκλειστικές φωτο από τα γυρίσματα των καινούργιων video clips του Ηλία Βρεττού

Ένα κρουαζιερόπλοιο, 5 προορισμοί, 35 άτομα και 3 ημέρες με απίστευτη ενέργεια χρειάστηκαν για τα γυρίσματα των καινούργιων video clips του Ηλία Βρεττού.

Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση του Ηλία για το πολυαναμενόμενο Vrettour σε Αμερική και Καναδά πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia της εταιρίας Celestyal Cruises που ταξιδεύει σε Ελλάδα και Τουρκία με χορηγό επικοινωνίας τον Λάμψη 92,3 και αφορά τις επόμενες δύο επιτυχίες του ‘’Ανεβαίνω’’ και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι έκπληξη.Τις εμφανίσεις του Ηλία και στα δύο video clips επιμελήθηκε η εταιρία αντρικών ρούχων Stefan.

Με σκηνοθέτη τον Sherif Francis και την εταιρία παραγωγής Crystal View έγιναν μέσα σε 3 ημέρες τα γυρίσματα σε χώρους του κρουαζιερόπλοιου καθώς και σε Μύκονο, Kusadasi Τουρκίας, Πάτμο, Ηράκλειο Κρήτης και Σαντορίνη.Με μαγευτικές, πανοραμικές και εναέριες λήψεις από τα ελληνικά νησιά και το καταγάλανο Αιγαίο μέχρι τα Τουρκικά παράλια θα ταξιδέψουμε σε Βρεττο.. ρυθμούς!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα γυρίστηκε video clip σε τόσους διαφορετικούς προορισμούς με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά μοναδικό.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε με δείπνο τους συνεργάτες του και ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μέσα στο κρουαζιερόπλοιο.

Η κυκλοφορία του πρώτου video clip αναμένεται την Τρίτη 03/05 και αφορά το τραγούδι ‘’Ανεβαίνω’’.
 

 

Επιστροφή