Σάλος στη Βραζιλία για τις Μις Οπίσθια που πόζαραν ως ο Χριστός και οι 12 Απόστολοι

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Σάλος στη Βραζιλία για τις Μις Οπίσθια που πόζαραν ως ο Χριστός και οι 12 Απόστολοι


Δείτε την φωτογραφία


Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο γι ακόμα μια φορά γύρω από τον διαγωνισμό Μις Οπίσθια 2016, ύστερα από την φωτογράφιση των συμμετεχόντων ως ο Χριστός και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό δείπνο. Θρησκευτικοί ηγέτες στη χώρα κάνουν λόγο για «βαθιά προσβλητική» φωτογραφία.

Στο καρέ φαίνονται τα κορίτσια να αναπαριστούν τον περίφημο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι με την υποψήφια που μέχρι στιγμής θεωρείται ότι έχει τα καλύτερα οπίσθιa να έχει λάβει τη θέση του Ιησού Χριστού.


Ο διαγωνισμός Miss Bumbum διεξάγεται για έκτη φορά στη Βραζιλία και πάντα συγκεντρώνει τα περισσότερα αμφιλεγόμενα σχόλια αν και οι συμμετέχουσες σε αυτό συχνά γίνονται εξαιρετικά διάσημες και στη συνέχεια διαγράφουν καριέρα που τους αποφέρει μεγάλες περιουσίες.

Στον διαγωνισμό αρχικά μετέχουν 25 υποψήφιες, μια για κάθε πολιτεία της Βραζιλίας, και τελικά επιλέγονται 15 οι οποίες θα παλέψουν στον τελικό της 9ης Νοεμβρίου.


Μετά το σάλο ακόμα και η Νταιάνα Φεγκουερέντο, η κοπέλα που επελέγη λόγω... οπισθίων να παίξει το ρόλο του Ιησού Χριστού κατάλαβε το λάθος της και πλέον δηλώνει μετανιωμένη.

«Έκανα τη φωτογράφιση λόγω του συμβολαίου μου. Αλλά δεν μου άρεσε και δεν ήμουν χαρούμενη. Δεν μπορείς να παίζεις με τη λέξη "Θεός"» δήλωσε η ίδια.

Ωστόσο ο ιδρυτής του διαγωνισμού Κακάου Όλιβερ δηλώνει ότι η φωτογραφία δεν ήταν προσβλητική για την Εκκλησία και δεν είχε στόχο να προκαλέσει.


Πηγή: E-Radio.gr Viral

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή