Η μεγάλη γκάφα του Ηλία Ψινάκη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η μεγάλη γκάφα του Ηλία Ψινάκη στο Instagram

Ποιον πέθανε
Mε μια ανάρτηση της Ντέπυ Γκολεμά έγινε γνωστό πως η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παπά, που πλέον είναι 92 ετών πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Βέβαια ο γνωστός σκηνοθέτης και ανιψιός της ηθοποιού, Μανούσος Μανουσάκης, διέψευσε σήμερα αυτή την είδηση.


Χθες ωστόσο ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης με αφορμή τα δημοσιεύματα για την άσχημη κατάσταση της υγείας της ηθοποιού, κάπου μπερδεύτηκε και νόμιζε πως η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Έχοντας αυτό λοιπόν στο μυαλό του προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram μέσω της οποίας αποχαιρετούσε την καλή του φίλη.

Οι ακόλουθοι του Δημάρχου έσπευσαν αμέσως να τον ενημερώσουν πως η Ειρήνη Παπά συνεχίζει να βρίσκεται στη ζωή με κάποιους να τον κατηγορούν πως βιάστηκε να κερδίσει likes. Όπως ήταν φυσικό λίγα λεπτά μετά η ανάρτηση κατέβηκε από το λογαριασμό του Ηλία Ψινακή που κατάλαβε τη γκάφα που έκανε.

Διαβάστε το κείμενο που έγραψε

«Για μισό αιώνα Ειρηνάκι μου ταξιδέψαμε μαζί στον μισό πλανήτη…μου έμαθες πολλά, μου γνώρισες όλες αυτές τις διεθνείς προσωπικότητες που μας μάθανε πολλά… περάσαμε μια υπέροχα γεμάτη, ευτυχισμένη ζωή και πολύ γέλιο… Με έκανες πάντα περήφανο που είμαι Έλληνας, όπου κι αν πηγαίναμε. Αυτό το ταξίδι μετά από την απομόνωση αποφάσισες να το κάνεις μόνη σου…

Να μου φιλήσεις τον Βισκόντι, τον Φελίνι, τον Τζεφιρέλι, τον Νίνο Ρόττα, τον Μενότι τον Μάρλον, τον Κακογιάννη, και ειδικά τον αγαπημένο μας Βασίλη Φωτόπουλο. Να μου τους φιλήσεις όλους, ξέρεις εσύ… από τις χιλιάδες φωτογραφίες που έχουμε με όλους αυτούς, βάζω την αγαπημένη σου από το σπίτι σου στο Χιλιομόδι που είμαστε ακόμη μικροί και το σκάγαμε και περνάγαμε τέλεια οι δυο μας, μετά τα Χόλυγουντ, τις Ιταλίες, τις ταινίες σου, τραγωδίες, Μπρόντγουει κλπ… σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για την υπέροχη ζωή που ζήσαμε…»





Πηγή: E-Radio.gr Lifestyle

 

 

Επιστροφή