O... νοικοκύρης Δήμαρχος

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
O... νοικοκύρης Δήμαρχος

- Αφου έσωσε την πόλη, αποπειράθηκε πρόσφατα να σώσει και την Ελλάδα αλλά απέτυχε και ξανα ασχολείται με τον Δήμο....
- Μιχάλης Ταμήλος «Χάνονται λεφτά για τον Δήμο»

Επιστολή στον Δήμαρχο Τρικκαίων απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Ταμήλος, αναφορικά με την καθυστέρηση εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού Σταθμού στην …στέγη του Τεχνικού Λυκείου Τρικάλων.

Στην επιστολή, ο κ. Ταμήλος, αναφέρει ότι «Κατά την διάρκεια της θητείας μας 2006-2010 συντάξαμε μελέτη για την κατασκευή φωτοβολταικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 99,36 ΚW στην οροφή του Τεχνικού Λυκείου επί της οδού Βαθυκλέους και λάβαμε την έγκριση από την ΡΑΕ.

Η έγκριση της ΡΑΕ οδήγησε στην υπογραφή σύμβασης πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ του ΔΕΣΜΗΕ και της Αστικής Ανάπτυξης Τρικάλων στις 31/ 01/ 2011.

Στην συνέχεια στις 15/ 07/ 2011υπογράφηκε η σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο χαμηλής τάσης μεταξύ της ΔΕΗ και της Αστικής Ανάπτυξης.

Έκτοτε έγιναν από την πλευρά μου  πολλές προσπάθειες για την προώθηση του έργου, ακόμη και σε συνεργασία με την ΠΑΔΥΘ, αλλά διαπιστώνουμε μεγάλη  ολιγωρία δεδομένου ότι απομένουν λίγοι μήνες για την λήξη της προθεσμίας υλοποίησης της επένδυσης και δεν έγινε καμία ουσιαστική ενέργεια.

Επισημαίνω ότι πρέπει μέχρι 30 / 7 /2012 να γίνει η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ ώστε να εισπράττει ο Δήμος την συμφωνηθείσα τιμή 0,44 ευρώ/ ΚWh, διαφορετικά θα  μειωθεί η τιμή σε 0,32 ευρώ/ ΚWh δηλαδή κατά 27% τουλάχιστον. Επειδή η σύμβαση ισχύει για 20 έτη οι απώλειες του Δήμου θα είναι τουλάχιστον 300.000 ευρώ.

Σας καλώ να επισπεύσετε τις διαδικασίες και σας δηλώνω ότι είμαι στην διάθεσή σας να βοηθήσω στην έγκαιρη ολοκλήρωση της επένδυσης που είναι πιλοτική για τον Δήμο μας».

Καλά τα λέει ο τέως Δήμαρχος, και με ημερομηνίες.
Δεν λέει όμως αφου επιμένει να ξαναασχοληθεί με τον Δήμο, τις ημερομηνίες υπογραφής και παράδοσης έργων που τα ξεκίνησε πριν 8 χρόνια τι γίνεται...

Έχουμε και λέμε:

1) Γέφυρα Καλατράβα.
2) Διάβαση Γκαζέλου
3) Διάβαση Σαραγίων
6) Ποδηλατόδρομοι
5) Εργατικές Σωτήρας

Παρακάτω βλέπετε μερικές φωτογραφίες από την κατάσταση των "παραδοθέντων" έργων της 8ετίας Ταμήλου













Απορώ που δεν μιλάνε Λάππας και Βαβύλης. Τι στο διάολο γίνεται ρε παιδιά ?


Για το fatsimare



To ΔΕΞΙ μπακ



 

 

Επιστροφή