«Καθαρίζουμε τη γειτονιά σας» και... το διαφημίζουμε από τον Δήμο Τρικκαίων !!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Καθαρίζουμε τη γειτονιά σας» και... το διαφημίζουμε από τον Δήμο Τρικκαίων

Κάτι που είναι αυτονόητο, γίνεται γι ακόμα μία φορά επικοινωνιακό τέχνασμα από τον Αντιδήμαρχο Άμεσηε επέμβασης... Έβγαλε και σύνθημα ο αθεόφοβος !

Εκεί καταντήσαμε... Μήπως θέλουν να τους... "βαρέσουμε" και παλαμάκια  που κάνουν την δουλειά τους;


Διαβάζουμε στο δελτίο τύπου του Αντιδημάρχου (πρόεδρε Βαβύλη, θα... συμφωνείς φαντάζομαι )

"Συνεργείο άμεσης επέμβασης αποτελούμενο από 20 καθαρίστριες δημιούργησε ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σπανός, στο πλαίσιο της νέας δράσης του Δήμου Τρικκαίων «Καθαρίζουμε τη γειτονιά σας», το οποίο κάθε Τρίτη θα «επεμβαίνει» και θα καθαρίζει τις γειτονιές της πόλης, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα το ενδιαφέρον του Δήμου για την αισθητική αναβάθμιση και περιβαλλοντική προστασία της πόλης.

Το συνεργείο πραγματοποιεί καθαρισμό και πλύσιμο των δρόμων, συλλέγει πλαστικά και αλουμινένια μπουκάλια αναψυκτικών, περιτυλίγματα γρήγορου φαγητού, γόπες τσιγάρων, καθαρίζει και συμμαζεύει τις παιδικές χαρές, τα πεζοδρόμια, πραγματοποιεί κλάδεμα δένδρων, αλλαγή λαμπτήρων στους φανοστάτες; κλπ.

Πρώτος σταθμός για το συνεργείο την προηγούμενη Τρίτη ήταν η συνοικία Βαρούσι, ενώ χθες βρέθηκε στο 3ο Λύκειο Τρικάλων (Βαλαωρίτου - παλιό Θηλέων)."

Αυτά λοιπόν...

Πότε θα έρθει η σειρά της δικής σας γειτονιάς, δεν ξέρουμε, μάλλον εξαρτάται από τα πόσα... ψηφαλάκια πήρε ο Θόδωρας στο εκλογικό τμήμα της περιοχής σας...!


 

 

Επιστροφή