Σέξι χαστούκι στον Μαρξισμό...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Σέξι χαστούκι στον Μαρξισμό...!

Έλλη Παπαγγελή: Απέρριψα τον κομμουνισμό στα 15 μου, γιατί ο Μαρξ λέει βλακείες

«Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά»
 
Ποιος Μαρξ και... κουραφέξαλα;

Η σeξι ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, γνωστή τόσο για την αμφισβήτησή της των νεκρών του Πολυτεχνείου, όσο και για τις σeξι φωτογραφήσεις της με τα... απολύτως απαραίτητα, δημιουργεί και πάλι ντόρο στα social media, χαρακτηρίζοντας «βλακείες» το «Κεφάλαιο» του θεμελιωτή του κομμουνισμού.


 
«Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό, γιατί διάβασα το «Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ.Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το «Φωτιά και Τσεκούρι» του Ευ. Αβέρωφ», σημειώνει μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» η καλλονή που έγινε γνωστή από τις διαφημίσεις του κολλαγόνου, αλλά και από τις κατά καιρούς αμφιλεγόμενες δημόσιες τοποθετήσεις της.Εξηγώντας, παράλληλα, την πολύ πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook σχετικά με τον υπάλληλο σεκιούριτι του ΗΣΑΠ και τη ρατσιστική του συμπεριφορά εις βάρος Αφρικανού μετανάστη, τόνισε: «Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες».


Η Έλλη Παπαγγελή μίλησε και για τα εσωτερικά του κόμματός της, σημειώνοντας: «Η ΝΔ μπορεί να χωρέσει όλες τις απόψεις, από το φιλελεύθερο Κέντρο και την καθαρή Δεξιά, μέχρι και τη λαϊκή Δεξιά. Εγώ δεν στήριξα Σαμαρά στις προηγούμενες εκλογές για πρόεδρο. Ψήφισα την Ντόρα».


Για το fatsimareTo δεξί μπακ
(Λαϊκοδεξιό...)

 

 

 

Επιστροφή