Ανακοίνωση fatsimare: Γλύψιμο και λιβάνισμα... "κομμένα" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ανακοίνωση fatsimare

Έχουμε τονίσει κατ' επανάληψη πως στο fatsimare κατά πάγια τακτική δεν δημοσιεύουμε "φατσιμαρίστικα" δελτία τύπου και άρθρα που "λιβανίζουν" η "γλύφουν".

Το παρόν που μας απέστειλε ο κ Χρήστος Λιάπης (τον οποίο και "συγχωρούμε" γιατί δεν... το γνωρίζει) δημοσιεύεται κατ' εξαίρεση και ως παράδειγμα για όλους τους αγαπητούς αναγνώστες και φίλους που αποστέλουν άρθρα προς δημοσίευση.


Παράδειγμα που δείχνει τι άρθρα η δελτία τύπου ΔΕΝ θα ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Ευχαριστούμε Δίπλα στον Κυριάκο ο Λιάπης στη Λάρισα

Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης στην επίσκεψή του στη Λάρισα. Ο κ. Λιάπης δήλωσε σχετικά:
"Νέα πνοή-Νέα Ηγεσία-Νέοι Άνθρωποι. Νέα Δημοκρατία.

Η ώρα των outsiders!!....
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ξαναέρθει εδώ, πριν 3 μήνες, ως outsider στην κούρσα των αρχηγών.

Σήμερα, οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες τον υποδεχόμαστε, στη Λάρισα και τη Θεσσαλία, ως Αρχηγό. Ως τον αρχηγό που εξέλεξε η βάση της Παράταξής μας και όχι οι μηχανισμοί.Σύντομα θα τον υποδεχτούμε και ως Πρωθυπουργό!!! Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου υπογραμμίσθηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό και αναλώσιμα και αποδόθησαν τα εύσημα που αξίζουν στους συναδέλφους ιατρούς και νοσηλευτές, για τον άνισο αγώνα που δίνουμε καθημερινά, υπερβάλλοντας εαυτούς, στο Επιμελητήριο της Λάρισας.

Εκεί που χτυπά η παραγωγική καρδιά της Θεσσαλιάς. Και στον Οινοποιητικό Συναιτερισμό Τυρνάβου. Σε αυτό το παράδειγμα υγειούς και διαφανούς συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας.   Ανάγκη για καλύτερο και όχι κατ' ανάγκη μικρότερο κράτος, φορολογική μεταρρύθμιση, αποκατάσταση ρευστότητας και ενίσχυση του εποπτικού ρόλου του κράτους για τη διευκόλυνση της αγοράς και την προώθηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αρχηγός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελεί τη μόνη εναλλακτική προοπτική για τη χώρα που στα χέρια του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησής του  παραδέρνει ως ακυβέρνητο καράβι.

Μιας Κυβέρνησης που, όπως δήλωσε και ο Αρχηγός μας, "δεν αντέχει την αριστεία, όπως και η αριστεία δεν αντέχει αυτή την κυβέρνηση".

Όλοι μαζί και κυρίως οι νέοι, θα απαλλάξουμε τη χώρα από το αλαζονικό και αυταρχικό καρκίνωμα που εξαπλώνεται στις ζωές των Ελλήνων με όχημα τον λαϊκισμό και την πολιτική αυθαιρεσία της διάλυσης, της αναξιοκρατίας και της ανευθυνότητας.

Οι ενεργοί πολίτες του κεντροδεξιού χώρου, έχουμε χρέος να βγούμε μπροστά, να αλλάξουμε το παλιό και να χτίσουμε νέες σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με την κοινωνία. Αύριο ψηφίζουμε για την ανάδειξη των Συνέδρων, των πρόεδρων και των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του Κόμματος.

Εύχομαι καλή τύχη και κάθε επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους, για την εγκαθίδρυση μια νέας σχέσης αλήθειας και αμεσότητας με την κομματική μας βάση.

Γιατί αύριο, οι πολίτες παίρνουν τη Νέα Δημοκρατία στα χέρια τους και σύντομα, οι πολίτες, θα πάρουν και τη χώρα στα χέρια τους."

Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD
Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

 

 

Επιστροφή