"Συλλεκτικά" παγκάκια πραγματικά έργα τέχνης τοποθετεί ο δήμος στο Ληθαίο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Δύο ακόμη "υπερσύγχρονα" και "πιστοποιημένα" παγκάκια παραδόθηκαν χθες στους πολίτες από την δημοτική αρχή στην βόρεια (δεξιά) κοίτη του Ληθαίου ποταμού.


'Όπως στις παιδικές χαρές, έτσι και στις όχθες του Ληθαίου ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί τις εξαγγελίες του και ξεκινά το πρόγραμμα πιστοποίησης και αντικατάστασης στα παγκάκια της πόλης.

Από σήμερα το πρωί, εγκαθίστανται τα νέα  σε μια από τις πλέον «διάσημες» τοποθεσίες, που χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες επισκέπτες της πόλης καθημερινώς.

Τα παγκάκια είναι υπερσύγχρονα, ασφαλή και ήδη πιστοποιημένα. (Βλέπε φωτο)

Μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες, θα γίνει και η πιστοποίηση ολόκληρης της δεξιάς πλευράς βορείου - κοίτης του Ληθαίου, αργότερα και της αριστερής (νοτίου)  

Αμέσως μετά και μάλιστα πολύ σύντομα, ο Δήμος θα τοποθετήσει άλλα 60 μπορεί και 70 "πιστοποιημένα" παγκάκια τύπου "Αμπεργκ" (δηλ. "Μπέκος") που πιστεύει ότι οι "αδελφοί" Γερμανοί θα στείλουν προκειμένου, σε πολλά σημεία της πόλης και σε χωριά, τα παιδιά αλλά και οι επισκέπτες να "κάθονται" με ασφάλεια.


Το συνολικό κόστος αυτών των έργων ανέρχεται σε πολλά ευρώ τα οποία επίσης προέρχονται από τη συνετή οικονομική διαχείριση που ασκείται στον Δήμο Τρικκαίων και επιστρέφουν στον πολίτη.


Μάλιστα επειδή τα νέα παγκάκια είναι τόσο όμορφα και "μοναδικά" στο είδος τους η ευφιής και φιλοπρόοδος δημοτική αρχή έχει μεριμνήσει όπως φέρουν αλυσίδα μετά "πιστοποιημένης" κλειδαριάς για να αποθαρύνουν συλλέκτες συμπολίτες που πιθανόν να τα βάλουν "στο μάτι" για τη συλλογή τους...

Πάντα τέτοια...
(Βγάλτε και κανένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μην είστε τόσο ταπεινοί...)Για το fatsimareTo skli του Μπουζαλή
(Κράτα 5-6 "κομάτια" για τα Σαράγια δήμαρχε...)


 

 

Επιστροφή