Παρακαλούμε μετά την ανάγνωση, "κάψτε" το παρόν άρθρο...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Παρακαλούμε μετά την ανάγνωση,

ΠΡΟΣΟΧΗ
(Διχαστική, προκλητική και ξενοφοβική επιστολή - παραλήρημα που δηλητηριάζει την ιστορική μνήμη του Ελληνόφωνου πληθυσμού της χώρας, ίσως προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε Ρωμιούς με ιουδαιοχριστιανική συνείδηση και μπορεί να οδηγήσει σε... αφύπνιση κάποιων που αισθάνονται ακόμη απόγονοι μιας... "παλιάς φυλής").


Τα σύνορα της δικής μας Ελληνικής καρδιάς...


Του Κ. Λεωνίδα Λ. Μπίλλη
                       

α) Με αφορμή την εκδήλωση των συναισθημάτων του κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί συνόρων της καρδιάς των Τούρκων και διάκρισης αυτών εκ των φυσικών συνόρων των καθορισμένων δια της συνθήκης της Λωζάννης, καθώς και

β) με αφορμή το διαδικτυακό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ‘’Σαμπάχ’’ περί ορισμένων ιστορικών (δεν αναφέρει ποιων), οι οποίοι θεωρούν ότι τα σύνορα του ‘’Εθνικού Συμβολαίου’’ των Τούρκων (‘’Εθνικό Συμβόλαιο’’ είναι κάτι ωσάν εσωτερική διακήρυξη πολιτικού κινήματος που δεν τυγχάνει καμιάς διεθνούς αναγνώρισης), περιλαμβάνουν την Δυτική Θράκη, την Κύπρο, το Χαλέπι, τη Μοσούλη, το Αρμπίλ, το Κιρκούκ, το Μπατούμι, τη Θεσσαλονίκη, το Κίρτζαλι, τη Βάρνα, και τα νησιά του Αιγαίου,
επιθυμούμε να απαντήσουμε με την ανάλογη εκδήλωση συναισθημάτων της καρδιάς μας συμμεριζόμενοι την νοσταλγία του κυρίου Ερντογάν και να υποδείξουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο τον χάρτη των συνόρων της δικής μας ελληνικής καρδιάς ο οποίος διαιρείται σε δύο χρονολόγια.

Ένα σχετικά πρόσφατο που περιλαμβάνει την Βόρειο Ήπειρο, την κατεχόμενη Κύπρο, την Κωνσταντινούπολη ή Ινσταμπούλ (δεν θα τα χαλάσουμε στο όνομα) και άλλες περιοχές που βρίσκονται μέσα στα πλατύφυλλα της καρδιάς μας και ένα παλαιότερο χρονολόγιο που δείχνει ότι τα σύνορα της καρδιάς μας, φτάνουν μέχρι την Ινδία.

Διότι εκεί είχε φτάσει και το Κοινό των Ελλήνων εκπολιτίζοντας τον κόσμο, με επικεφαλής τον Μέγιστο των ανδρών που γέννησε η Ελλάδα, τον Αλέξανδρο ή Ισκαντάρ όπως τον γνωρίζουν τα συγγενικά φύλλα του κυρίου Ερντογάν (δεν θα τα χαλάσουμε στο όνομα).

Ακολουθεί ο προ χριστιανικής χρονολόγησης χάρτης των συνόρων… της καρδιάς μας.Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος


Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.
Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων Ιερόν Σωματείον
Δομοκού και Ζαχία 1, 10445 Αθήναι

Y.Γ.
(Παρακαλούμε μετά την ανάγνωση, το παρόν άρθρο να... "καεί" για τους λόγους που εξηγήσαμε...)

 

 

 

Επιστροφή