Αποκατάσταση αδικίας...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αποκατάσταση αδικίας...


"Kόψανε" τον δ/ντα σύμβουλο από το "Παραπολιτικό" δελτίο τύπου του δήμου. Πιστεύουμε πως έγινε τυχαία και όχι από πρόθεση.
 


Ούτε λέξη για τον κ. Ράπτη του e-trikala που ξενάγησε την κ. Κεφαλογιάννη στο καλύτερο, μεγαλύτερο, φαντασμαγορικότερο, χριστουγεννιάτικο πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα αλλά και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αναφέρουν τον πρόεδρο Κωτούλα που "δεν υπάρχει" πουθενά (στη φωτογραφία τουλάχιστον), τον "εντεταλμένο" δημοτικό σύμβουλο για θέματα εθελοντισμού και υγείας κ. Μ. Λάππα και δεν περίσσεψε "μιά λέξη" για τον εμπνευστή και υλοποιητή του εγχειρήματος;
Είναι "τουλάχιστον" άδικο...


Η φωτογραφία ο μεγαλύτερος μάρτυρας...
Εντός του κύκλου φαίνεται καθαρά και αδιάψευστα ότι ο κ. Ράπτης ήταν εκεί...
Με ανοικτό το στόμα, άναυδοι και ενθουσιασμένοι Σκρέκας, Λάππας, Παπαστεργίου και Όλγα, παρακολουθούν, ακούνε τον κ. Οδυσσσέα Ράπτη να τους μιλάει για το φαινόμενο "ΞΩΤΙΚΆ" (Κινητήριο μοχλό για την τρικαλινή κοινωνία)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το κρητικό χαμόγελο στην τρικαλινή φιλοξενία και πρωτοτυπία.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ και πρώην υπουργός Πολιτισμού, βρέθηκε για κομματικούς λόγους στον νομό Τρικάλων.

Αλλά το χαμόγελο που προσφέρει ο Μύλος των Ξωτικών σε όλους, μικρούς και μεγάλους, ενθουσίασε την κ. Κεφαλογιάννη. Με ξενάγηση από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, η π. υπουργός είδε τη δουλειά των ξωτικών στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στη χώρα, ελάχιστες ημέρες πριν την επίσημη έναρξή του.


Ξεναγήθηκε, επίσης, και στο υπό διαμόρφωση Μουσείο Τσιτσάνη, αλλά και στα Οθωμανικά Λουτρά που αποτελούν αρχαιολογικό χώρο.

Επίσης ο Δήμαρχος την ενημέρωσε για τρίτη προσπάθεια του Δήμου σε επίπεδο πολιτισμού και ανάπτυξης, για τη δημιουργία Διαχρονικού Μουσείου στο πρώην στρατόπεδο της ΤΑΞΥΠ.

Παρόντες, επίσης, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ και π. υπουργός κ. Κ. Σκρέκας, ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γ. Κωτούλας και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα εθελοντισμού και υγείας κ. Μ. Λάππας.

Αν μη τι άλλο, παραγωγική, ουσιαστική και αποδοτική η επίσκεψη της Ολγας Κεφαλογιάννη στον Δήμο Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων


Για το fatsimareΤο ΔΕΞΙ μπακ

(Θανάση να μην ξαναγίνει τέτοιο "λάθος"...)
 

 

 

Επιστροφή