Είδηση: Φωτίζονται πλέον οι δρόμοι των Τρικάλων τα βράδια...!!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Είδηση: Φωτίζονται πλέον οι δρόμοι των Τρικάλων τα βράδια...!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Χωρίς λογοκρισία και σχόλια...)

Φως… κανονικό φως στον δρόμο για Καρυές  (τίτλος δελτίου)


Και εργασίες οδοφωτισμού στο κέντρο των Τρικάλων (υπότιτλος)

   
Μετά από χρόνια, ένα πάγιο αίτημα κατοίκων και φοιτητών, υλοποιήθηκε ο δρόμος – όλο το μήκος του – που οδηγεί στον συνοικισμό των Καρυών και στη ΣΕΦΑΑ, φωταγωγήθηκε.


φωτο (αποδεικτική του "έργου")


Με τη δράση του αντιδημάρχου καθημερινότητας κ. Σωτ. Σακκά, ο δρόμος πλέον φωτισμένος τα βράδια, μειώνοντας κατά πολύ τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος, είτε για τους κατοίκους είτε για τους φοιτητές.

Άξιος, άξιος...Ειδικά για τους δεύτερους, η φωταγώγηση ήταν πάγιο αίτημα, από τη στιγμή που τον χειμώνα – οπότε νυχτώνει νωρίς - κινούνται με ποδήλατο, κάτι που καθιστά τον δρόμο επικίνδυνο.

Την Πέμπτη τοποθετήθηκαν και πέντε στύλοι φωτισμού που έλειπαν στην αρχή της οδού Σκοπέλου και από την  ερχόμενη εβδομάδα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα έλλειψης φώτων και σε εκείνο το μικρό σημείο.


Ταυτοχρόνως, όπως τόνισε ο κ. Σακκάς, ο Δήμος Τρικκαίων προχωρά σε πρόσθετες δράσεις ηλεκτροφωτισμού. (!!!

ΑΥΤΟΣ (δεξιά) είναι ο ΑΞΙΟΣ αντιδήμαρχός μας που μάλλον δεν θα προλάβει να πραγματοποιήσει άλλες... "δράσεις ηλεκτροφωτισμού"!!!
Μετά την προ τριετίας τοποθέτηση φωτισμού στο τμήμα της οδού Κολοκοτρώνη από την οδό Τσιτσάνη μέχρι την οδό Πτολεμαίου, έρχεται η σειρά τη τοποθέτηση φωτισμού από την οδό Τσιτσάνη προς τα Δικαστήρια.

Το ίδιο θα γίνει και σε παρακείμενους δρόμους, ενώ θα γίνει υπογείωση καλωδίων φωτισμού και στην οδό 25ης Μαρτίου.

Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Σακκά, η βελτίωση του οδοφωτισμού που, ακόμη και σε κεντρικά σημεία της πόλης, έχει ελλείψεις.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων φατσιμαρε.γρ

 

 

Επιστροφή