Είπαμε, "τα παιδία παίζει" βρε Παπαστεργάκια αλλά όχι με τέτοια...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Είπαμε,

Νέο "ουάου" και... "παλαμάκια" αυτή τη φορά για τους ζωγραφιστούς κάδους του ΓοργογυρίουΣυμπολίτης, (με καλή πρόθεση) έβαψε με πρωτοβουλία του μερικούς κάδους απορριμμάτων στο Γοργογύρι για... να φαίνονται πιο όμορφοι. (!)

Όλα καλά...

Μια παρατήρηση: Θα θέλαμε να ξέραμε τι θα γίνει, αν έτσι αυθαίρετα αρχίσουν κάποιοι και στα Τρίκαλα να κάνουν το ίδιο.

Σε μπλέ και πράσινους κάδους.

Θα χαθεί κάθε "έννοια" και συμβολισμός ως προς την χρήση.

Απορούμε με πόση αφέλεια και προχειρότητα αντιμετωπίζουν εκεί στο δήμο κάποιες "πρωτοβουλίες" δίδοντας μάλιστα και την "σχετική άδεια"...

Επιτέλους πρέπει η δημοτική αρχή να πάψει να βλέπει όλα τα πράγματα σαν παιχνίδι...

Διαβάστε το απίθανο δελτίο με τα... εύσημα του Γραφείου ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εθελοντική ιδέα ενός κατοίκου, η χείρα βοηθείας από φοιτήτρια αρχιτεκτονικής και… οι κάδοι απορριμμάτων απέκτησαν χρώμα

Λίγο μεράκι, αρκετή φαντασία και μπόλικη αγάπη για το χωριό. Αυτά τα τρία συστατικά έριξε στη ζωγραφική παλέτα ο Σπύρος Γκοβίνας και με τη βοήθεια τη 18χρονης Άλκηστης Ραρρά, άλλαξαν την εικόνα των καδών του Γοργογυρίου.

Στο ημιορεινό και πανέμορφο χωριό του Δήμου Τρικκαίων, ο κ. Γκοβίνας είχε την ιδέα να ζωγραφίσει ορισμένους κάδους απορριμμάτων, με έναν στόχο: να φαίνονται πιο όμορφοι και να αποτρέπουν, ταυτοχρόνως, τους πολίτες από τη ρίψη απορριμμάτων γύρω τους.

Μόνος του συγκέντρωσε τα υλικά, βοηθήθηκε από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κ. Τσιούνη για τη μεταφορά τους, από τον Δήμο Τρικκαίων και την Κοινότητα ζήτησε και πήρε μόνο τη σχετική άδεια και η συνέχεια ανήκε στη φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής κ. Ραρρά.

Με όμορφο σχεδιασμό και χρώματα, οι κάδοι βάφτηκαν και ζωγραφίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 κοσμούν σημεία του χωριού, δείχνοντας στον επισκέπτη, πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά της τοπικής κοινωνίας… στον εαυτό της.
   
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Για το fatsimare


Το σκλί του Μπουζαλή


"Μη μου τον...κάδο πείραζε" !

Είπαμε, "τα παιδία παίζει" βρε Παπαστεργάκια αλλά όχι με τέτοια...
 

 

 

Επιστροφή