Δωρεάν κρουαζιέρα θα προσφέρει στους υπαλλήλους του το My Market

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δωρεάν κρουαζιέρα θα προσφέρει στους υπαλλήλους του το My Market

Την πρόθεση τους να στείλουν τους εργαζόμενους τους σε δωρεάν κρουαζιέρα ανακοίνωσαν σήμερα τα My Market σε μία προσπάθεια να αμβλύνουν τις αρνητικές εντυπώσεις από πρόσφατη διαρροή εγγράφου που αποκάλυπτε τις εργασιακές πρακτικές της εταιρείας.


Σε συνέντευξη τύπου, εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα προσφέρει σε όλους τους υπαλλήλους της μια δωρεάν κρουαζιέρα σε ειδικά διαμορφωμένο πλοίο που θα μισθώσει, με στόχο να αναγνωρίσει την σημαντική προσφορά τους.

«Θελήσαμε με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους μας για την σημαντική συμβολή τους στους μισθούς των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος, ο οποίος τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα απολαύσουν μια τριήμερη κρουαζιέρα σε παραδοσιακό ξύλινο πλοίο «με πολλές ευκαιρίες άθλησης και ψυχαγωγίας».


Το κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας


Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι το πλοίο που πρόκειται να μισθωθεί μοιάζει ύποπτα με ρωμαϊκή γαλέρα, ο εκπρόσωπος της εταιρείας απάντησε ότι οι εργαζόμενοι «σίγουρα θα χαρούν με την ευκαιρία να αθληθούν και να δουλέψουν μαζί με ομαδικό πνεύμα».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε επίσης πώς κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα υπάρξει πρόβλεψη για την μουσική ψυχαγωγία των υπαλλήλων από διευθυντή που θα χτυπά ρυθμικά ταμπούρλο, καθώς και για ελεύθερο χρόνο τουλάχιστον δέκα λεπτών κάθε οκτώ ώρες.Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή