Καλός ο Σκρέκας, η Παπακώστα, αλλά σαν... τον Λιούτα, "δεν υπάρχει" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Καλός ο Σκρέκας, η Παπακώστα, αλλά σαν τον Λιούτα, δεν... υπάρχει !

-Καλό παιδί και ο Χρήστος Μιχαλάκης, αλλά είναι λίγο… παρορμητικός.!
-Είμαστε αδέρφια με Μιχαλάκη και Μπάρδα, έχω "καθαρά" αισθήματα για όλους...
-Ναι, έχω περισσότερο "δέσιμο" με τον κ. Λιούτα...!
(Δήμαρχος Οιχαλίας στη Λέσχη)!(Για το τι έγινε και η παράταξη Αγοραστού-Μιχαλάκη "πάτωσε" εκλογικά στη Φαρκαδώνα, "ΜΟΥΓΚΑ" ο δήμαρχος...)


Τι ειπώθηκε στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  σήμερα...

Μπάρδας

Αιχμές για προσωπικές διαφορές με το Δήμαρχο Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου άφησε μιλώντας στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας:

« Έχουμε πάει σε όποια ορκωμοσία έχουμε κληθεί. Το ότι δεν μας κάλεσε ο κ. Σακελλαρίου την Παρασκευή στη Φαρκαδόνα ήταν για μένα μια αρνητική έκπληξη, δεν κάλεσε κανέναν περιφερειακό σύμβουλο από την ομάδα του κ. Μιχαλάκη.

Νομίζω πως είναι ένα μελανό σημείο και ένα άσχημο ξεκίνημα, που δεν βοηθάει τον τόπο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε και να συνυπάρξουμε έστω και αν δεν αρέσει ο ένας στον άλλο, δεν έχει κανείς την πολυτέλεια στο βωμό των προσωπικών αντιπαραθέσεων να υποβαθμίζει την ανάπτυξη της περιοχής.

Εύχομαι να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν πιστεύω ότι είναι αυτή η άποψη του ίδιου του κ. Σακελλαρίου. Είναι ένας άνθρωπος με παιδεία και ανώτερος. Θεωρώ πως πρέπει να κλείσει το κεφάλαιο της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης και να μπορέσουμε να το αφήσουμε πίσω μας.»

Σακελλαρίου

Την απάντηση του στα λεγόμενα του κ. Μπάρδα έδωσε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου:

« Η πρόσκληση στην ορκωμοσία του Δήμου ήταν για όλους ανοιχτή, δεν έστειλα σε κανέναν προσωπική πρόσκληση. Είδα ότι δεν ήρθε κανένας τους και στεναχωρήθηκα, δεν ξέρω γιατί το πήραν έτσι.

Αυτά τα παρασκηνιακά που ακούστηκαν είναι για μένα παρωχημένα και δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με κάτι τέτοιο. Δεν με αγγίζει τίποτα από αυτά,  έχω καθαρά αισθήματα για όλους, ειδικά με το Ντίνο Μπάρδα και το Χρήστο Μιχαλάκη είμαστε αδέρφια.

Το ότι έχουν ιδιαιτερότητες οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κάτι που ισχύει, δεν πρέπει να το παρεξηγούμε και να μπαίνουμε σε άλλη λογική.


Κάποιες ‘παρενέργειες’ και κακές συμπεριφορές γίνανε όντως στις εκλογές, τις είδα, είχα και εγώ κάποια παράπονα αλλά τα άφησα όλα πίσω.

Δεν θα σβήσω όμως μια ολόκληρη ιστορία που έχω με αυτούς τους ανθρώπους, που επαναλαμβάνω ότι τους θεωρώ αδέρφια μου.

Ξέρω πόσο καλό παιδί είναι ο Χρηστος Μιχαλάκης, αλλά είναι λίγο…παρορμητικός.

Με τους βουλευτές έχω άριστες σχέσεις, τον κ. Σκρέκα, την κα. Παπακώστα, απλά ίσως έχω περισσότερο δέσιμο με τον κ. Λιούτα γιατί είναι και συντοπίτης και ανήκουμε στον ίδιο Δήμο.» 

 

Επιστροφή