"Παίξε μπάλα" Παπαστέργιο...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

"Στηρίζει εμπράκτως"
διαβάζουμε μια... εξαιρετική ιδέα (!) (προσφέροντας δωρεάν χώρο σε ταμπέλες στα Τρίκαλα, και καλά κάνει, είναι για... "καλό σκοπό" !) !!!Το... ενοχλητικό, είναι που με "δελτίο τύπου" μας κάνει και... "πλακίτσα" !
("Τες πα"...!)


"Παίζει μπάλα" λοιπόν ο Παπαστέργιος "εις τας Αθήνας"...!


Αλλά "ποιός" να  πάρει χαμπάρι τι κάνει;

Ο... Κρεμμύδας, η ο "άλλος" (ο Καϊκης) που κάνει αντιπολίτευση "αλα καρτ" ?

(αυτός που.. "κλαίγεται" μόνο όταν του ξηλώνει τις κομματικές αφίσες ο δήμος...)

"Παίξε μπάλα" Μήτσο λοιπόν...

H "μη κερδοσκοπική" iMEdD παρουσιάζει...:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Παρόντες» του Covid-19 και στα Τρίκαλα   

Την εξαιρετική ιδέα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας iMEdD, για απεικόνιση όλων, όσοι/ες επηρεάστηκαν από τον κορονοϊό, στηρίζει εμπράκτως ο Δήμος Τρικκαίων.

Προσφέροντας δωρεάν χώρο στα διαφημιστικά του πλαίσια, σε κεντρικά σημεία των Τρικάλων αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες – δημιουργίες των φωτογράφων που απεικονίζουν στιγμές της ζωής μας με τον Covid-19.

Η ιδέα της iMEdD υλοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα και οι αφίσες επικολλήθηκαν στα διαφημιστικά πλαίσια, δείχνοντας τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτήν την κρίση: νοσηλευτές, γιατροί, πωλητές, οδοκαθαριστές, είναι ορισμένοι από τους συνανθρώπους που το πρόγραμμα αναδεικνύει.

Η iMEdD ιδρύθηκε το 2018 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αποστολή της είναι «η προαγωγή και ενίσχυση της διαφάνειας, της εγκυρότητας και της ανεξαρτησίας στη δημοσιογραφία με βασικό μέλημα την αξιοκρατία και την αριστεία».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 


 

 

Επιστροφή