Η "Αρπαχτή" του Παϊτέρη στα Τρίκαλα, Σεπτέμβριο του 2005

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η


- Μια συναυλία του Παϊτέρη στο Κηπάκι Τρικάλων τέλη Σεπτεμβρίου  του 2005 αναστατώνει το Πανελλήνιο καθώς κοστίζει 27.000 ευρώ (είκοσι επτά χιλιάδες ευρώ !)

Ο δημοφιλής Αθίγγανος καλλιτέχνης εμφανίστηκε με την άσπρη σακακιά του ενώπιον του κοινού (καμιά 50αριά άτομα) στο προαύλιο του δημ σχολείου Κηπακίου που βρίσκεται κοντά στον καταυλισμό και φεύγει κατά 25.000 πλουσιότερος από τα Τρίκαλα

Δήμαρχος τότε ο νυν βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε τότε στην Βουλή μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχετικά με το θέμα

Όπως ήταν φυσικό, (σ.σ. Αν και δεν ήταν και πολύ... φυσικό εκείνες τις εποχές)  στο "μάτι του κυκλώνα", βρέθηκε ο Δήμος Τρικκαίων.


Από πλευράς ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής  κ. Παπαίωάννου κατήγγειλε ότι χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Τρικκαίων από δαπάνες της Πολιτικής Προστασίας με 27.000 ευρώ για να κάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις ο κ. Παϊτέρης.

Απαντώντας απο πλευράς Ν.Δ. ο αείμνηστος κ. Νάκος, υφ. Εσωτερικών τότε,  ανέφερε ότι "ο Δήμος Τρικκαίων, ο δήμαρχος του οποίου έχει εκλεγεί πρόεδρος στο Δίκτυο ROM (ασχολείται με θέματα των Ελλήνων Τσιγγάνων) και στο οποίο συμμετέχουν ακόμη 61 Δήμοι από όλη την Ελλάδα, χρηματοδοτήθηκε με την υπ' αριθ. πρωτ. 34123/6.7.05 απόφαση, με το ποσό των 75.000 ευρώ, από τους ΚΑΠ για την κάλυψη δαπανών υλοποίησης πολιτιστικών δράσεων".
Για την ιστορία, το ίδιο καλοκαίρι για να σας βάλουμε στις... τιμές της εποχής, ο Νικολόπουλος με πολυμελή ορχήστρα που έπαιξε για τα Τσιτσάνεια πήρε 22.000 ευρώ, και ο Κιάμος που ήταν στα πάνω του τότε πήρε για να εμφανιστεί στο "Αποθέωση" Summer 10.000...

Είπατε τίποτα;
27.000 ευρώ. Και ψαχνόμαστε τώρα πως φθάσαμε εδώ.

Αυτά για να μην... ξεχνιόμαστε !

Κράτα το

 

 

Επιστροφή