Μια μοναδική βραδιά με τους "Χαΐνηδες"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μια μοναδική βραδιά με τους


Mετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία στην Ευρώπη για ακόμα μια φορά στο μουσικό στέκι Μανδραγόρας.

    Στην παράσταση των ΧΑΙΝΗΔΩΝ, πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τέντωσαν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου...!

Καρφίτσα κυριολεκτικά δεν έπεφτε το Σάββατο βράδυ στον «Μανδραγόρα», όπου οι Χαΐνηδες, χάρισαν μια μοναδική βραδιά σε κέφι σε όσους βρέθηκαν εκεί.

Μοναδικός στις ερμηνείες του ο Δημήτρης Αποστολάκης, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο Κωσταντής Πιστιόλης με το κλαρίνο του…

Οι Χαΐνηδες είναι μια μουσική ομάδα που δημιουργήθηκε το 1990 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το όνομα προέρχεται από την αραβική λέξη «χαΐν» και έφτασε να σημαίνει τον επαναστάτη, τον φυγόδικο, αυτόν που γυρίζει στα βουνά. Τα μέλη του συγκροτήματος κατά τη δημιουργία του το 1990 ήταν ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, η Κάλλια Σπυριδάκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιώργος Λαοδίκης.

Στο πέρασμα των χρόνων, νέα μέλη μπαίνουν και αποχωρούν από την ομάδα, ενώ σε όλα τα ενδιάμεσα σχήματα έως σήμερα παραμένουν σαν ιδρυτικά μέλη οι Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης.

Πηγή: Ενεργός Πολίτης

 

 

Επιστροφή