Πρόγραμμα εβδομάδας στο μουσικό στέκι "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ" στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πρόγραμμα εβδομάδας στο μουσικό στέκι

BLUES WIRE Σάββατο 23 Δεκεμβρίου
Το σπουδαιότερο γκρουπ της ελληνικής blues σκηνής

Oι BLUES WIRE αποτελούν μια μοναδική περίπτωση για την Ελληνική πραγματικότητα. ‘Εχουν άλλωστε χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο συγκρότημα του είδους όχι μόνο στη χώρα τους, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Eνα σχήμα που διατηρείται για πάνω από 25 χρόνια είναι κάτι σπάνιο για τα παγκόσμια δεδομένα, πόσο μάλλον για τα Ελληνικά, με την επισήμανση πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η μουσική για τους Blues Wire ήταν και είναι η κύρια δουλειά τους και όχι κάποιου είδους χόμπυ ή παράλληλη ενασχόληση.Μαζί τους οι NOTE HUNTERS με τον NICOS VOXO.


Ο Nicos Vox είναι ελληνοαμερικανός μουσικός/συνθέτης/ερμηνευτής γεννημένος στο Detroit/Michigan.Στα Τρίκαλα συναντήθηκε με το νεοσύστατο τοπικό σχήμα "the note hunters" που αποτελείται από τους: Γιώργο Σούντα στην ηλεκτρικη κιθαρα, Χρήστο Μπέλλο στο μπασο και Αχιλλέα Βλάχο στα τυμπανα.Το ρεπερτόριό τους, εκτός από μερικές διασκευές, αποτελείται κυρίως από τραγούδια του nicos vox εμπνευσμένα και ηχογραφημένα όλα εδώ στην Ελλάδα. Καθαρός ROCK ήχος, δυνατή χημεία, τέλειο αποτέλεσμα.

Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 10 ευρώ

ROLLIN UNDER party Κυριακή 24 Δεκεμβρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Μια επετειακή συγκέντρωση όλων των θαμώνων, των dj, των σερβιτόρων, των μπάρμεν που διασκέδασαν και χόρεψαν και απόλαυσαν καλή ροκ μουσική. Ένα πάρτι ανάμνησης, ένας φόρος τιμής στο ροκ μπαρ, που σημάδεψε την πόλη, σε μια άλλη εποχή, τόσο μακρινή, τόσο κοντινή. Τα ακούσματα θα είναι τα ίδια με τότε, τα ποτά θα ρέουν όπως τότε, το κέφι θα εξαρτηθεί από όλους τους συμμετέχοντες σε ένα χωρίς χρονικό όριο πάρτι.Κράτα το

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή