Η ζωντανή ιστορία του ΑΟΤ έκοψε την πίτα της

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η ζωντανή ιστορία του ΑΟΤ έκοψε την πίτα της
Τον ετήσιο χορό τους που συνοδεύτηκε και απο την κοπή πίτας του συλλόγου πραγματοποίησαν οι Παλαίμαχοι των Τρικάλων στο «Φρούριο».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Πιάζας μίλησε για τους στόχου που υπάρχουν εντός και εκτός γηπέδου ενώ την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Οικονόμος Σταυροφόρος Αναστάσιος Γκαβοτζήμας.

Τιμήθηκαν για την βοήθεια στους παλαίμαχους ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Άκης Αναστασίου.

Τιμήθηκαν ακόμη ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρης Μπαταγιάννης (την πλακέτα πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης, αφού ο ίδιος απουσίαζε εκτός Τρικάλων), οι παλιοί παράγοντες του ΑΟΤ Ζαχαρίας Καραφέργιας, Λευτέρης Τζερεμές, Δημήτρης Κολίτσας.

Οι διαιτητές Κώστας Πολυμερόπουλος, Μιχάλης Καβάλος, οι δημοσιογράφοι Χρήστος Ζαραμπούκας, Χριστόφορος Παπαθανασίου, ο Γιώργος Παναγιώτου, μέλος του ΔΣ του ΑΟΤ για την επανασύσταση του ΑΟΤ, ο Νίκος Ιακωβής για την άνοδο του Διγενή Νεοχωρίου την Γ” Εθνική και οι χορηγοί Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπουλογιώργος

Παραβρέθηκαν εκτός από τους φίλους των βετεράνων οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης.


 

 

Επιστροφή