ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μουσικό στέκι- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μουσικό στέκι- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Xristos Gortsos and the Band LIVE Xristos Gortsos (φωνή - κιθάρα) Θωμάς Παπουλάκος (σαξοφωνο - πλήκτρα) Ntinos Alevropoulos (κρουστά) με τραγούδια του έντεχνου pop rock χώρου διασκευασμένα σε low Bap swing latin blues ήχους καθώς και προσωπικά τους τραγούδια.

Έναρξη  : 22:30

Είσοδος : 4 ευρώ


ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ BAND-Γ.ΒΑΛΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Δυο ελληνόφωνα μουσικά συγκροτήματα οι Χάρης Καραμπέρης band και οι Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί θα εμφανιστούν στη σκηνή της Ανδρομέδας μουσικό στέκι.

«Ο άλλος μου εαυτός» έτσι τιτλοφορείται μια σειρά εμφανίσεων του Χάρη Καραμπέρη και των αξιόλογων μουσικών που θα τον συνοδεύουν στο μουσικό του ταξίδι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Θα ακουστούν τραγούδια από την έντεχνη και ροκ ελληνική σκηνή, με ηλεκτρικό ηχο, που έχουν συνθέσει ή ερμηνεύσει σημαντικές μορφές, όπως ο βασιλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Ζερβουδακη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, αλλά και από την νέα γενιά δημιουργών, όπως ο Βαλάντης Σωτηρίου, ο Βασίλης Αναγνώστου και ο Αλέξανδρος Μπελλές.


Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα 7 ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με τους Χαίνηδες, το Σωκρατη Μάλαμα, το Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους V.I.C , τους Κoza Mostra , την Ελεονόρα Ζουγανέλη τους Χειμερινούς κολυμβητές κ.α

Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το album τους με τίτλο «στο Αερόστατο», που περιέχει 5 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Βαλιάκα.

Τον Ιούλιου του 2016 το συγκρότημα επιλέχθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες μπάντες της δράσης YourBand της ΕΡΤ στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 200 συμμετοχές.

Έναρξη  : 21:15
Είσοδος : 5 ευρώ



 

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή