ΣΙΝΕΑΚ για τα παιδιά και κινηματογραφική λέσχη για παιδιά

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΣΙΝΕΑΚ για τα παιδιά και κινηματογραφική λέσχη για παιδιά

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος πραγματοποιεί ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.

Αυτήν την  Κυριακή 13/1 &  20/1
Φερδινάνδος
 (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 106΄ και σε 3D

Πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:
12.00 πρωί κανονική προβολή (4 €)  και ετήσια κάρτα
17.30 απόγευμα 3D (5 €)
 
*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης 
Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης  μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.
 
H ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Oταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντάς τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.
Κριτικες:
Το αστείο ισορροπεί με το δράμα, ο Φερδινάνδος γίνεται ένας αξιολάτρευτος ήρωας για το παιδικό κοινό και ο καθένας προβάλλει την αλληγορία που του ταιριάζει πάνω στο φιλειρηνικό πρότυπο τού... αντιρρησία συνείδησης ταύρου. Χρήστος Μήτσης αθηνόραμα.gr
...αυτό το καρτούν πλέκει το εγκώμιο της παγκοσμιοποίησης και είναι φανερό – το κάνει όμως μέσα από μια ιστορία που έχει πολύ χιούμορ, αγωνία και αφηγηματική χάρη. Ε, και στο τέλος σε τουμπάρει. Τι τα θες, μάστορες σε αυτά οι Αμερικανοί. Ακης Καπράνος 
ΤΑ ΝΕΑ
 
 

 

 

Επιστροφή