«Ήτανε μια φορά...» στη Σουίτα Art Cafe

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Ήτανε μια φορά...» στη Σουίτα Art Cafe

Λέσχη Αφήγησης Ιστοριών της Προφορικής Παράδοσης
 

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 - 9:00 μμ στη Σουίτα Art Cafe


Η Λέσχη Αφήγησης «Ήτανε μια φορά...» που θα γίνεται μία Τρίτη το μήνα από το Νοέμβριο 2018 μέχρι το Μάρτιο 2019, πραγματοποιεί την 4η συνάντησή της. 

Πρόκειται για δράση η οποία δίνει την ευκαιρία, σε όποιον επιθυμεί, να πει ή να ακούσει ιστορίες της προφορικής παράδοσης, ιστορίες που συντρόφευαν από παλιά τον άνθρωπο και έφτασαν στις μέρες μας από στόμα σε στόμα, ικανοποιώντας την ανάγκη του ανθρώπου να τις «επισκέπτεται» όταν αποζητά  το ταξίδεμά τους.
 
Την Τρίτη, λοιπόν, 5 Φεβρουαρίου 2019, στις 9:00 το βράδυ, στη  Σουίτα Art Cafe, (Στρατηγού Σαράφη 18 Τρίκαλα, Τηλ: 2431 020676) θα πούμε και θα ακούσουμε ιστορίες που ταξίδευαν πολύ καιρό προτού γίνουν λόγος δικός μας.

Οι αφηγήσεις αρχίζουν μισή ώρα, σχεδόν, μετά την αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης, προκειμένου να δηλώνονται οι συμμετοχές.

Η διάρκεια κάθε αφήγησης καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 10 λεπτά, ενώ η διάρκεια όλων συνολικά των αφηγήσεων της βραδιάς δεν θα ξεπερνάει τη μία ώρα. 
 
Επισημαίνεται ότι η παρουσία κάποιου στη Λέσχη Αφήγησης δεν σηματοδοτεί και την υποχρέωσή του να αφηγηθεί.  Μπορεί κανείς να έρθει μόνο για να ακούσει τις ιστορίες που θα αφηγηθούν οι άλλοι.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να υπάρξουν και επιτόπου, αλλά όποιος νωρίς το έχει αποφασίσει και θέλει να το κάνει μπορεί να επικοινωνήσει για Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο email: mirakali@otenet.gr και στο Messenger: Maria Katsanouli
 
 
Είσοδος ελεύθερη   (μοναδική επιβάρυνση ότι παραγγείλετε).
 
Προγραμματισμένες Συναντήσεις: 
13/11,  4/12/18     &     13/1,   5/2,   5/3  /2019
 

 

 

Επιστροφή