«Άγιος Νέστορας» Τρικάλων - Νέο ξεκίνημα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Άγιος Νέστορας» Τρικάλων - Νέο ξεκίνημα

Ο Α.Σ. Άγιος Νέστορας, σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης των αγωνιστικών τμημάτων (Ανδρικό – Εφηβικό), προχώρησε στην συνεργασία με 3 ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους αθλητές, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για την νέα χρονιά, σε μια προσπάθεια για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, καθώς και στην συνέχιση της περσυνής πορείας του Εφηβικού Τμήματος.

Οι Αθλητές που αποκτήθηκαν είναι ο Αθανάσιος Τζιούφας και ο Κων/νος Αργύρης, δύο πολλά υποσχόμενοι αθλητές που την περσυνή χρονιά ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στο παιδικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενοι με την ομάδα της «Πράσινης Γωνιάς», και ο έμπειρος στην κατηγορία Γιώργος Νικολάου.

Σε συνδυασμό με την διατήρηση του περσινού ρόστερ, που εμπλουτίστηκε με παίχτες από το Παιδικό Τμήμα, που πρωταγωνίστησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη χρονιά, πιστεύουμε ότι δημιουργούμε μία ομάδα που θα σταθεί δυνατή στις προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Με μέσο όρο ηλικίας τα 17.5 χρόνια (που ίσως είναι και το χαμηλότερο της Κατηγορίας), δίνουμε την δυνατότητα στους αθλητές μας σε παιδιά που έχουν το μέλλον μπροστά τους, να γίνουν καλύτεροι μέσα από τα παιχνίδια.

Ο «Αρχιτέκτονας» αυτής της προσπάθειας για την νέα ο χρονιά θα είναι ο Βαλάντης Μπάλτος, ένας νεαρός προπονητής που έχει τιμήσει με την παρουσία του το Τρικαλινό Μπάσκετ.

Την περίοδο 2006-2007 ήταν προπονητής των Ακαδημιών του ΑΣ Τρίκαλα 2000, με την οποία κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα. Για τα επόμενα 3 χρόνια 2007-2010 προπονητής των Ακαδημιών στην ομάδα του Αίολου, κατακτώντας το 2010 το παιδικό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη χρονιά 2011-2012 ήταν υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών του Αγ. Νέστορα  κατακτώντας με το Παιδικό Τμήμα το Πρωτάθλημα.   

Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ

 

 

Επιστροφή