Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Τρικάλων διαψεύδει την καταγγελία του Μ.Α.Σ.

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Τρικάλων διαψεύδει την καταγγελία του Μ.Α.Σ.


Η Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. ως πρώτη δύναμη στο ΤΕΙ οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια, για το καλό των φοιτητών, που διαβάζουν επανειλημμένα τα ψέματα και τις συκοφαντίες των μελών της Π.Κ.Σ.

Στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4/3 ύστερα από κάλεσμα της Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ., με στόχο να οριστεί Γενική Συνέλευση, για την κινητοποίηση των σπουδαστών όσον αφορά το σχέδιο «Αθηνά» και τις επιρροές του στο Παράρτημα Τρικάλων. Για ακόμα μια φορά τα μέλη, που εκπροσωπούν την παράταξη της Π.Κ.Σ., του συμβουλίου φρόντισαν να επικεντρωθούν στα διάφορα ψηφίσματά τους, που κυρίως  αφορούν την «Λωρίδα της Γάζας» και την τρικομματική  Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνουμε από τον πραγματικό λόγο για τον οποίο παρευρεθήκαμε. Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα αυτά, αλλά ζητούμε συγνώμη που σαν εκπρόσωποι σπουδαστών θέλαμε να επικεντρωθούμε  στο τρέχον πρόβλημα που αφορά όλους τους σπουδαστές.

Η παράταξή μας προτίμησε να καταψηφίσει το πλαίσιο που κατέβασαν όσον αφορά το θάνατο των άτυχων φοιτητών δηλώνοντας «έτσι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, καλύτερα να δείξουμε τη θλίψη μας αλλιώς». Ένα μικρό δείγμα της συμπαράστασής μας στις οικογένειες των παιδιών ήταν η παρουσία μελών μας στην διαμαρτυρία το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία.

Τέλος, καταδικάζουμε τον χαρακτηρισμό «απάνθρωπος χαρακτήρας», καθώς έχουμε αποδείξει  σαν Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.  τον «απάνθρωπο» χαρακτήρα μας, διοργανώνοντας  «Κοινωνικά Παντοπωλεία» και συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη ρουχισμού.

 

 

Επιστροφή