2 Χάλκινα μετάλλια για τον Α.Σ Ταεκβοντο ΖΕΥΣ στο Πανελλήνιο Παίδων – Κορασίδων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
2 Χάλκινα μετάλλια για τον Α.Σ Ταεκβοντο ΖΕΥΣ


Με δυο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε 0 Α.Σ Ταεκβοντο ΖΕΥΣ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – Κορασίδων  που έγινε στη Χαλκίδα 4 - 6.11.2016.

Oι αθλητές του Α.Σ Ταεκβοντο ΖΕΥΣ Τρικάλων, Αγγελάκης Αχιλλέας και Τσιγάρας Κωνσταντίνος κατάφεραν να αποσπάσουν τα 2 χάλκινα μετάλλια.

Ενώ οι αθλητές που δεν κατάφεραν να μπουν  στα μετάλλια αν και αγωνιστήκαν με πάθος είναι: Φραντζέσκα Παπαντώνη, Στεργιούλη Στεφανία, Λαναράς Σωτήριος και Γεωργιάδης Χριστόφορος.

Οι μικροί αθλητές κατέβηκαν και αγωνίστηκαν πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα δείχνοντας καλά αγωνιστικά γνωρίσματα και δίνοντας πολλές  ελπίδες για την μετέπειτα αγωνιστική τους πορεία σε παρόμοια ή και μεγαλύτερης δυσκολίας πρωταθλήματα, συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά πρωτίστως για την προσπάθεια τους και δευτερευόντως για τις επιτυχίες τους, γιατί αξία έχει η συμμετοχή και η προσπάθεια.Το Δ.Σ. και ο προπονητής κ. Χατζής Κώστας συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους και τους εύχονται πάντα να είναι μαχητές τόσο στα αγωνιστικά τερέν όσο και στην ζωή! Save

 

 

Επιστροφή